tirsdag 3. mars 2020

Kjøleskap blir ikke kaldt nok

Lagervarer leveres neste virkedag. Oppdaget her i går at kjøleskapet ikke er kaldt. Kjøleskap Direkte fra Lager. Det mest sannsynlige er nok termostaten.


Generelt synes jeg feks at melk ikke blir kald nok.

Nå har jeg Whirepool kjøleskap ( ikke kombi). Forside Kjøkken og hvitevarer Hvitevarer Innbygd kombiskap blir ikke kaldt nok. Informasjonen var ikke presentert klart nok. Noe produktinformasjon er ikke riktig. Kan liksom ikke ha melk i sidelommene da jeg synes de blir litt for varm for min smak.


Ser ut som veggen inni kjøleskapet er kaldt. Kombiskapet vårt har kollapset.

Det jobber og går som bare det, men kaldt blir det ikke. Fryseren ligger på tretten grader pluss, på fredag var det minus eller. Hvis kjøleskapet ikke blir kaldt nok , eller det blir for kaldt , kan det være et.


Opplever du at kjøleskapet ikke. Et kjøleskap skal helst ikke stå kaldere. Det jeg lurer på er hvordan kjøledelen blir kald i dette skapet. Blir ikke kjøleskapet kaldt nok eller blir det for kaldt , kan det skyldes et pro. Den blir ikke det samme etter å ha blitt krystallisert.


Står det temperaturer som de du skriver over så er nok de. Resultatet vil være for varm fryser og for kaldt kjøleskap. For kjøleskap som ikke er kald nok ,. I stedet for ikke å være kaldt nok , kan kjøleskapet være for kaldt eller frysing.


Utrolig liten plass og blir langt i fra kaldt nok. Vet ikke om dette er fordi det er innebygget, dårlig kvalitet eller hva, men det går ikke under 4-grader. Trinnvis reparasjon for et kjøleskap som ikke er kaldt nok.


Maten i kjøleskapet blir ikke kald nok.

Dersom kondensatoren (ribbeelementet på baksiden av kjøleskapet ). Bananer bør heller ikke ligge i kjøleskap. Lyser når det ikke er kaldt nok i. Strømforbruket blir høyere dersom man ikke tar. Hvis det ikke sirkuleres nok varmevæske over varmeveksleren vil heller ikke.


Hvorfor blir det kun kaldt i. Ikke sperr for luftsirkulasjon i kjøleskapet. Kjøp nå, betal om mnd. Sammenlign pris med oss! Temperaturene i kjøleskapet varierer ofte fra sted til sted.


Hvor kaldt har du det i kjøleskapet da? Vil tro det ikke er kaldt nok der. Selv om de andre varene der inne holder seg, kan det jo være at de tåler varmere.


Hvis ikke kan maten med dårligst holdbarhet bli skjøvet bakerst og blir ikke funnet igjen før den er uspiselig. Deilig å få M hjem igjen, nå har jeg savnet han nok på en lang stund altså! Jeg er ikke veldig overrasket.


Mange tenker nok ikke mer over dette enn at det skal være kaldt i kjøleskapet og skikkelig kaldt i fryseren, sier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.