mandag 27. januar 2020

Små glasskrukker med lokk

Glass, flasker og etiketter til lave priser. Lokk og korker inkludert. Inklusive lokk i gull farge, diameter 82mm. Kapsel sort med dråpeteller til glassflaske.


Brun glasskrukke 1ml med lokk , perfekt til hjemmelaget tannkrem, hudpleie osv.

Herlige små glasskrukker med metall- lokk Krukkene er små , og måler kun 5cm, men er dermed perfekt som kuvertpynt med noen små drops i til hver gjest. Delikat, slankt glass 100ml. Inkludert lokk i gull farge, lokkdiameter 43mm. Kan også leveres i lokk med hvit, sort eller sølv farge.


Ved annen lokkfarge bruk. Disse søte glasskrukkene måler 5cm x 5cm og er perfekte til å sette ved hver kuvert. Heng en liten tag på hver, så har du en fiks ferdig bordkortholder som du.

IKEA - KORKEN, Krukke med lokk , Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk.


Glasskrukker er blant annet utmerket å oppbevare. Glassburk i klart glass med klemme. Kvalitetskrukke med tettslutende lokk for god syltetøy og annet som skal konserveres. Stavangerflint Brunette gryte med lokk. Ta en videre titt på våre glasskrukker og flasker og bli inspirert,.


Stabelbare matbokser med lokk. Små og praktiske, passer perfekt til lunsjtilbehø. Puffer med praktisk lokk kan plasseres i stua eller på gangen og romme pynteputer, strikketøyet eller bøker og magasiner.


De passer fint til oppbevaring av te, sukker, krydder eller annet. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Skjønn liten flettet kurv i trådnett Romantisk liten kurv i trådnett, søtt dekorert med hjertemotiv. Inneholder to små glasskrukker med skjønne hvite lokk med.


Dimensjoner: Høyde 52mm, Diameter 93mm,.

Gina glasskrukke med lokk. Små glasskrukker med lokk - 5cm. På lager 2- Til butikk. Og for deg som sylter selv, er glasskrukker perfekt. Små merkelapper til navning.


Søte små drikkeglass med lokk på Server små drinker, te eller shots i disse! Hos oss finner du et bredt utvalg av fine glassflasker med kork og med lokk – både store og. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Yankee Candle duftlys kommer i mange forskjellige farger,. Norgesglass kan brukes til det meste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.