torsdag 23. januar 2020

Kakefat rektangulært

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Dekorativt og solid kakefat i plast. Perfekt for servering av kaker, bakevarer og lignende. Le Creuset, rektangulært fat mist gra. Er du på leting etter det perfekte kakefatet?


Kakefat rektangulært

Hos Bakeren og Kokken finner du mange vakre kakefat. Her finnes det kakefat som passer til mange forskjellige anle. Etasjefat kakefat med stett kakelokk. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer. En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å servere mat på. Design: Maud Gjeruldsen Bugge. Kakefat rektangulært 39x17cm.


De rektangulære kakeboksene fra Tupperware heter i likhet med de runde kakeboksene også festboks. Firmaet er fortsatt, etter mer enn 2år. Heritage rektangulært fat, creme 47NOK.


Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag. Kjent og kjært produkt i ny drakt! Tøft og moderne Kensington etasjefat i rustfri stål og glass over 3. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt. Men hvorfor er det så vesentlig at det er i plast?


Kakefat rektangulært

Jeg ønsker meg også et avlangt kakefat , men ikke i plast akkurat. Men, forslagene her er gode, vil du ha. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Kastehelmi kakefat på stett, klar 53NOK.


Enten du skal dandere et fruktfat eller koldtbor er det viktig å ha en variert utvalg av fat og serveringsfat. Vi har både rundt fat og rektangulært fat i flere. Firkantet serveringsfat fra Grand Cru. Inspirasjon til borddekning og moderne design.


Kakefat rektangulært

Lysestaker til kronelys kr. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Veggen har gjennombrutt master, laget ved at en mengde lister med rektangulært tverrsnitt er ført fra randen,.


Kan benyttes til alle typer mat på grillen og i stekeovn. Materialet er lite egnet til matvarer med høyt salt og syreinnhold. Rektangulært brett marmor. Bestikksett Jessica deler.


Det du trenger for å imponere gjestene, rett og slett! Alle farger og modeller er tilgjengelig i vår online butikk. Fri levering ved kjøp over 8kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.