torsdag 12. desember 2019

Lys skinne led

Sett lys på det du ønsker å selge mer av. Sjekk muligheter og tilbud nå. Rask Levering fra lager. Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Spotskinne Skinne med flere spotlights på rekke.

Matt forkrommet PIR Rail-Switch for URail skinne. Har et rom blitt pusset opp og bruken endret, kan lysene ,. En lysskinne er ei skinne med flere påmonterte spottere (spotlights). LED spotskinner i moduler. Vi har en rekke wire- og skinnesystemer for deg som ønsker god takbelysning. Se nettbutikken for utvalg!


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Pennelykt for hjemmebruk.

Brukes for å lyse i øyne, munn osv. Når du innreder din bolig med tanke på lys , bør du tenke på lysskinner. Cut takskinne er en funksjonell taklampe i et enkelt og tidløst design. Spotlight, spottere og lysskinner. Elektromateriell, og Design lamper, Fast.


Denne takskinnen i tidløst design fra Nordlux gir et vakkert lys som kan passe i de fleste av husets rom. Skinnen har tre lyskilder som kan stilles i hver sin retning. Den gjennomsiktige støpemassen beskytter lysbåndet og gjør det mulig å benytte skinnen.


Gulvlamper og bordlamper gir godt lys i et avgrenset område, og er fine som dekorative lamper eller leselys på skrivebor i et sofahjørne eller ved en lenestol. Tradisjon møter fremtid. Egnet for lysskilt med en dybde på. Led _ lys _ skinne - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Vi i Messehallen Elektriske er kjent for å levere det lille ekstra som skaper den store forskjellen. Les hvordan du bruker dem mer originalt også. Alle Halo Spottene kan brukes på samme skinne.


Hvilken LEDpære bør jeg velge? Du kan se de grundlæggende bygge-elementer forneden. Skinne -systemet er opbygget så det ikke er mulig at lave kortslutninger, og af samme grund er der højre og.

Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller. Justerbare og utskiftbare spotter med G9-sokkel. Scope Led er en dimbar designspotlight, spesiallaget for bruk i offentlige miljø og i boliger.


Dimmes med vanlig trykk og vri dimmer (triac) Dimmer ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.