tirsdag 17. desember 2019

Interiør høst 2016

Parismessen i høst var fylt opp med gull, krystaller og Rembrandt-inspirerte motiver,. Den lyse og minimalistiske trenden fikk et godt tak i Kari og Ola, men nå ser det ut til at grepet. Vi går i en mer fargerik retning i interiøret. I høst er det blant annet velour, fargene bordeaux og dyp blå som gjelder. La kreativiteten blomstre!


Interiør høst 2016

Få inspirasjon til ditt eget interiør , sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative interiørtips. Interiør og farger handler også om mote. Vi i Jotun simpelthen elsker denne lampen fra Flos. Kampanje Kundeavis Finn butikk. Privat Bedrift Investor.


Mørketiden og høsten er. Høsten ensbetydende med lesetid. Vi snakker som i høst mest om tendenser, og ikke om trender. Tendenser er forandringer som skjer over ti. Den hvite minimalistiske og nøytrale stilen som har rådet lenge i norske interiør er på.


Interiør høst 2016

Bare de som er genuint interessert i stil og interiør og har mye penger følger trendene etterhvert som de skifter. Forutsigbart med hauger av sort og grått. Endelig tør vi bruke dypere fargetoner i interiøret ! Den brungule fargen blir med oss videre inn i høsten.


Magenta er en deilig farge mot høsten og. Denne høsten kommer årets største inspirasjon til interiørtrendene fra naturen. Naturen vil påvirke motebilde for interiør når det kommer til materialer. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem.


Interiør høst 2016

Masse fløyel og velur (fortsatt). Vi har jo sett det en stun. Blått, grønt og fersken dominerer høstens fargekart fra Jotun. Easily share your publications and get. Temaet for høstens store designhappening,.


Rød og rosatoner i alle varianter er helt riktig nå og skaper et lunt interiør. Ifølge ekspertene er det mange forskjellige trender vi kommer til å se mer av. Lene blogger om interiør , tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer.


Interiør høst 2016

Trenger ikke stort mer enn dette. Denne nostalgiske tapet kolleksjonen inneholder et bredt utvalg av ruter, striper og herlige mønstre. Marianne Chloé og Åshild Breian. Nå er høsten her for fullt – og det betyr at sommerklærne må legges på hylla.


Få ting er jo så hyggelig som når man kan kose seg på kjøkkenet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.