onsdag 18. desember 2019

Installere gasspeis

Gasspeis må meldes, har jeg skjønt. Men hva skal til for å få gjort monteringen som egeninnsats og få noen til å melde dette. Eller kan man melde det selv? I forskriften Tek 10: § 14-står det svart på hvitt at det ikke er tillatt å installere varmeinstallasjon for fossilt brensel.


Med andre ord er det kun tillatt. PYNTER OPP: Flotte gasspeiser som denne gir et tilskudd til et moderne interiør.

Nå er det forbudt å installere dem. Hvor mye dyrere er det å installere gasspeis i forhold til en standard peisinnsats? Når man bestemmer seg for å gå til anskaffelse av gasspeis , er det flere forhold som må legges til rette før flammene kan boltre seg bak peisglasset. De fleste gasspeiser leveres med fjernkontroll. En gasspeis krever lite vedlikehold og minimal innsats for å få fyr i. Her får du tips og råd om gasspei.


Man kan installere boliggassanlegg i alle typer boliger, og gass kan også ettermonteres i eksisterende bygg. Du kan ha gasspeis eller gassovn.

Vi har lang og bred kompetanse – ingen i Norge har montert flere ildsteder og piper enn Peisselskabet. Faber Aspect Premium CL. Leveres med trinnbrenner. Den består av mange alternative ildsteder, og omfatter en rekke peisinnsatser og ovner av ulike. Mange har fått installert en hjemme, men det er like mange fordeler med å ha gasspeis på hytten.


Når man skal installere en vedovn eller en peis er det noen ting man må ta hensyn til, enten man velger å gjøre det selv eller om man velger å sette bort hele. Romerike Peis og varme ( RPV ) tilbyr salg, service, installasjon og rådgivning av gasspeis , gassanlegg og gassforbrukende utstyr! Vi tilbyr også klebersteinsovn. Har du først bestemt deg for at du skal installere ny peis eller bytte ut den gamle er det flere forhold å ta hensyn til. Mange borettslag ettermonterer gasspeis i leilighet som tilleggsvarme.


Det legges ned en felles gasstank. NYTT - Kan jeg installere gasspeis ? Svaret er dessverre NEI Dette på grunn av endret Byggteknisk forskrift (TEK10) En endring i §14. Et vent-free peis bruker ikke inne luft for forbrenning.


Vi kan installere gasspeis inne,. Uten å tenke på en ventil, kan du installere gasspeis der det ikke er peis eller pipe eller eksosrøret. Direct -vent gasspeiser er blant de enkleste å installere , på grunn av deres manglende behov for en skorstein.


En slik peis krever ikke noe mer enn et.

Hvis tanken på splitting ved og edderkopper i vedstabelen gjør deg sliten og redd på en gang, men en peis er tiltalende, kan en gasspeis være noe for deg. Derfor blir gasspeis det eneste alternativet til strøm. Man kan også installere en nedgravd tank som rommer nok gass til at man kan bruke det både som. Ditt søk på gasspeis sandnes ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Det har lenge vært tvil om gasspeis -forbudet gjelder såkalt dekor-peis.


Nå har vi fasiten fra Kommunal- og regionaldepartementet. Ildsjelen AS Sandviksvn. Det er også mulig å få tillatelse til å installere gasspeis i en leilighet. Vedlikehold av ildsteder.


Klimavennlig kos med ilden. Jeg fikk bygget min på mål og etter egne tegninger. Men du kan selvfølgelig kjøpe fiks ferdige modeller.


En løsning for å unngå dette kan være å installere en peiskassett inn i den gamle gruepeisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.