mandag 16. desember 2019

Insektdreper uv

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Bruker ikke kjemikalier, avgir ikke lukt eller søl og er helt ufarlig for mennesker og husdyr. Insekter dør umiddelbart av høy spenning generert av lampen. Høyspenningsdelene er godt.


Insektdreper uv

Effektiv og robust insektdreper for deg som vil ha en insektsfri altan. Krok til oppheng, dekker opp til m2. Insektsdreper med UV Lys - Klassikeren Supereffektiv mygg og fluefelle 24mAnmeldelsetekst. Lagre Lukk × Informasjon om bruk av.


Elektrisk insektdreper i ekstra stor modell! Enheten er utstyrt med to UV -lysrør som lokker til seg mygg, fluer og andre insekter. Industrial insektsdreper. Nå er det sommer og tid for sene kvelder ute på verandaen, men det er ett problem – de hersens myggene. Legg myggspray og spiraler til side, for her.


Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet. Innendørs elektrisk insektfelle med det formål og være diskret og effektiv. Med sitt moderne design er produktet god for offentlige fellesområder. UV lysrør 15watt til insektsdreper.


Laget i galvanisert stål, 2xW splintsikre UV -rør. Super elektrisk insektdreper er et norsk produkt i rustfritt stål godkjent for landbruk og industri. Da er det snart en insektdreper på vei fra tyskland. Går sikkert like raskt som å bestille fra bestbuy.


Insektdreper uv

Denne insektfellen gir en kostnadseffektiv insektkontroll for din virksomhet. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Inntil katalogen til Biltema nok en gang avslørte en elegant løsning: En UV insektdreper for hobbysadister. Minikill insektdreper , settes rett i stikkontakten, 230V. UV -lyset fra to rør trekker til seg flygende insekter,.


Det ultrafiolette lyset tiltrekker seg insektene. Buntban svart, UV -beständig (utomhusbruk) Vis varianter. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


LED Discolys Musikkstyrt. Designet for å spre lys i alle retninger. UV -lampe og limarket kan endres for maksimal effektivitet. For bruk i kjøkken, kontor, bad eller på campingplassen. Ubrukt insektsdreper selges.


Når de flyr mot de strømførende. Det bredeste utvalg av lysrør fra OSRAM og PHILIPS finner du på lysman. INSEKTDREPER HYÖNTEISTENTAPPAJA INSEKTDRÆBER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.