mandag 16. desember 2019

Inr dusjhjørne

Kjøp i dag med gunstige tilbud! Alltid lave priser og et stort utvalg! Populært og svært fleksibelt dusjhjørne i mange størrelser og glasstyper. Du kan fritt kombinere dørbreddene og plassere dem.


Dusjkabinett fra INR Dusjkabinettet er den mest tradisjonelle dusjløsningen som finnes. Du dusjer omsluttet av vegger og dører i et kar som minimerer risikoen.

INR står for baderomsinnredning og dusj i premium kvalitet med heftige tilvalg og maksimal oppbevaring. Angel har et vendbart, patentert. Leveres med mm klart sikkerhetsglass og blankpolerte profiler. Dørene kan felles inn mot veggen og de kan.


Med denne modellen kan du plassere en hjørnedusj også i det lille badet eller i et rom med begrenset plass. I INR har vi tegnet dusjløsninger i år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem,. Hos INR fornøyes vi av å håndplukke en av alle de millioner av farger som vi spår vil bli spesielt trendy i. DESIGN DITT EGET DUSJHJØRNE Klart.

NYHET: ARC MODELL på standardmål! Med ARC dusjvegger bygger du følelsen på de store. Iconic Nordic Rooms Kontakt oss. Dusjhjørne med to innsvingbare dører.


Finn ditt produkt i vår nettbutikk. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! ARC dusjhjørne leveres uten tetninglist mot gulv som stanadard. Rørkjøp - Se utvalget her!


Knott inngår som standard. Rørgjennomføring er mulig opptil mm. Hullgrep Kvadrat inngår som standar i samme overflate som.


Våre Svanemerkede LINC-dusjhjørner med to dører gir en stor dusjflate, samtidig som det patenterte løftehengselet lar deg felle inn dørene når de ikke er i. Grått glass med blanke profiler,. Vi anbefaler TRAC-serien for deg som ønsker et praktisk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! VikingBad rett dusjhjørne.

Grep Kvadrat følger med ARC-beslag Kostnadsfri måltilpasning En innsvingbare dør og en fast vegg. Sammenlign priser på INR Linc Niagara 90xDusj. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Vi har gratis frakt og rask levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.