torsdag 14. november 2019

Sølv til hardangerbunad dame

Vi har Norges største utvalg av bunadsølv og tilbehør. Benytt sjangsen, kjøp bunadsølv for inntil hos Ektebunad! Ta kontakt med oss i dag! Gjennom vår samarbeidspartner Sylvsmidja på voss, leverer vi den beste kvaliteteten på bunadsølv.


Klikk på logo for å sjå utvalget.

På denne siden finner du også informasjon om tilbehør til. Sølvet er en blanding av hvitt og forgylt. Sølv kjøpt hos oss monteres kostnadsfritt. Mål legges til i siste steg før du bekrefter bestillingen.


Til hardangerbunaden brukes sølv i lyst og forgylt, men på vinterbunaden brukes oksydert sølv. Vi har flere skjorter, forkler, brystkluter og belter til denne. Til herrebunaden er det vanleg med halssølje, mansjettknappar, kne- og vestspenne i oksidert sølv.


Bolesøljer dominerer Austagderbunaden og består stort sett av lyst sølv eller lyst sølv og.

Search Related Articles on What Is A Dame. Me leverer komplette, ferdigsydde norhordlandsbunader til dame - og herrebunader med alt tilbehør. Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur. Hardangerbunad herre Kvam, Kampanjetilbud.


Tørkle til Øst Telemarsbunad dame ;. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din. Til sølvkrone er de pyntet med sølv , til perlekrone er de pynetet med. Et av kjennetegnene på en hardangerbunad er jo gjerne det. Det brukes både kort og lang bukse til bunaden. Det er selvsagt ingen regel for hvor mye sølv man må ha.


Knebukse har knapper i sølv eller messing til lukking ved kneet. Både belte og fangband kan vere på raudt skinn eller stoff med forgylt sølv. Roggeband (hårband) til ugift. Prisene er eksklusiv sølv.


Her i nettbutikken finner du bunadssølv til både dame , herre og barn.

Bunadskjorte dame , i bomull uten. Nydelig Os Bunad - FINN Torget. Grønt liv, skjorte, forkle, perlet bringeduk og belte, sko str. Jakke,bukse og vest uten sølv kr.


Jubileumsdrakten for Oslo – dame. Bunad og tilbehør, vakre tekstilar, klesplagg,. Alt av sølv til Østfoldbunaden. Det originale Nordlandssølvet til nordlandsbunad kommer fra Gullsmed Rørvik.


Kjøp alt av gull og sølv til både damebunad norlan og herrebunad nordland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.