fredag 15. november 2019

Nattbord vegg

Kjøp innredning til lave priser. Hvit sengebord i ulike stiler. Alltid lave priser og et stort utvalg! Se utvalget og finn ditt varehus! Hvorfor ikke henge nattbordet på veggen ?

Nattbord , 5kr, lampe, 4kr, seng med hodegavl,. Oppbevar alle dine nattlige nødvendigheter i et nattbord som matcher stilen på soverommet ditt. IKEA har et stort utvalg i moderne og klassiske nattbord.


Det gjelder å få mest ut av få kvadratmeter. Du kan også ha plassere sengen din inntil en vegg , da trenger du kun ett nattbord , og du vil få bedre plass på soverommet. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Henges rett på veggen i den høyden du selv ønsker.

A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Stort utvalg av fine nattbord. Et nattbord er perfekt for oppbevaring, samtidig som det gir soverommet et klassisk preg. Velg mellom stilarter, størrelser og materialer her.


Lekre nattbord som er en dekorasjon. Vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut. Reklamasjonsrett: I henhold til lov om forbrukerkjøp. Enkelt og stilrent nattbord til å henge på veggen.


The Box vegghengt nattbord 3cm. Ingen kronglete støvsuging rundt vaklende ben. Perfekt dersom du har seng. Gjør nattbordet til et fargerikt innslag på veggen og pynt med søte detaljer. Billige nattbord online fra Trademax.


Velkommen til nettbutikken! Har du lyst på et nytt nattbord ? Handle enkelt online hos ellos.

I tillegg er nattbord praktisk til alle de små tingene du ønsker å ha i nærheten når du først har kommet under dyna. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Når vi flyttet inn på det nyrenoverte soverommet rett før jul ønsket jeg meg egentlig noen nette vegghengte nattbord. Mannen er av den mer tradisjonelle typen og. Det er kanskje på tide at minstemann får et eget nattbord ? Gode merker, rimelige priser og rask levering!


Bosatt på Flisnes og Gåseid i Ålesund. Vi har lekre og praktiske modeller. Vi er bioingeniører og tidligere. Bygger du egen seng, er det smart med innebygd nattbord , en nisje i veggen kan være en annen løsning. Eller bygg bokhyller som også kan fungere som nattbord.


Bestill din drømmelampe hos Lampegiganten i dag! Denne Pinnen ble oppdaget av Catrine Hovland Ottervig. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.