fredag 1. november 2019

Møreroyal grå duo

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Var inne på tanken med å velge Møre Royal Duo Grå. Ser disse ble lagt i fjor. Har du noen bilder hvordan disse ser ut nå ?

Kranaskjæret i Kristiansund. MøreRoyal bryggedekke er lagt og setersvart kledning. Husk at Møre Royal Duo kan brukes på begge. Trex kommer i fargene grå og brun og leveres i én.


TREOLJE MØREROYAL GRÅ RG. Terrassebord duo 28xmm møreroyal natur ro. Royal Brun Duo terrassebord har en rillet og en glatt høvlet overflate.

Den benyttes i hovedsak som. Du kan også få terrassebord i DUO -profil. Ved påførsel av ny olje vil fargen komme tilbake. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vi har alt du trenger til prosjektet, bredt utvalg terrassebor gjerdestolper, rekkverk og mer til.


DUO terrassebordet har en glatt og en rillet side. Duo kan benyttes på begge sider: Den ene siden har riller og den andre siden er glatt. Begge sidene har avrundede kanter. Logg inn for å se priser og lagerstatus.


Previous page Next page. Royal Fjellgrå Duo terrassebord har en rillet og en glatt høvlet overflate. Alt trevirke trenger vedlikehol også Royalimpregnert trelast.


Når kvalitet er viktigst! Royalimpregnerte terrassebor kledning og takbord som passer for deg som ønsker god råtebeskyttelse og lite vedlikehold. Produktoversikt Trelast fra 1.

Selger stk MULTIstolpe 70x70x200-hjørne Grå RG. MULTIstolpen er et hjelpemiddel for å lage store og små kasser, blomsterkasser og. Byte takmembran på takterrasse, på grunn av lekkasje. Bygge takterrasse på taket m2.


FURU 28X0ROYAL GRÅ TER. Legges med rillet side opp og er ensidig. Treolje av høy kvalitet utviklet for etterbehandling av royalbehandlet trelast, eller til behandling av vanlig trehvit eller trykkimpregnert trelast. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kystbenken i grå og brun møreroyal Ny type lekter.


Treolje Royal Ekstra kan påføres med kost, ruller eller sprøytes på. Overflødig olje kan tørkes bort. Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert).


Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå. Et soli rimelig og holdbart terrassebord. Signatur – Dette er i utgangspunktet et vanlig CU-impregnert terrassebord som så er behandlet med grå beis.


I tillegg er den høvlet med litt fine riller, slik at. Servicepakke leveres til nærmeste postkontor, eller post i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.