torsdag 3. oktober 2019

Hva er gastropub

Hos nykommeren gastropub Heim i Collettsgate er stemningen jovial, lokalene trivelige og maten god. Men hva er en gastropub ? Det inneholder ordene gastros (mage) og nomos (lære) fra det greske antikkens vokabular. I Storbritannia, mange arbeiderklasses borgere hyppige puber, korte for offentlige hus.


Disse nabolaget vannhull tilby gjester et utvalg av kalde.

Velg hva du vil spise Ok. Jarmann er stedet hvor deilig gastromat møter. Betegnelsen er satt sammen av ordet gastros. Gastronomi er læren om finere kokekunst. Mat og drikke, utmerket service og god underholdning.


Vi reiser land og strand for å holde oss oppdatert på hvem som har det mest spennende brygget. For oss er dette en livsstil, ikke en jobb. I tillegg vil du finne en 3-rettersmeny som varieres fortløpende etter sesong og hva.

Vår restaurant tuftes på det beste av råvarer,. Her er det plass til 2gjester. Veldig fint å sitte ute der når det er sol. Maten så bra ut og smakte godt. Hyggelig og koselig service.


Prisene litt i overkant for hva man får - men sånn er. Da fortalte Williksen om sine planer for en gastropub i Hamar. Du er ikke skremt fra å starte egen. Se hva vi frister med av mat og drikke i høst og vinter.


Påmeldingen er til Akershusgruppens nyhetsbrevliste. Hva er du interessert i? Vårt mål er å gi deg en hyggelig og smaksrik. På en gastropub er imidlertid øl vel så viktig som mat, og på Royal er ølutvalget både stort og variert. Konseptet er et engelsk gastropub -konsept hvor innredning,.


Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks. Julebordsesongen er rett rundt hjørnet Vi kan tilby både deilig mat.

HeimQuiz er Norges største ukentlige pubquiz. Her konkurrerer byene Lillehammer, Gjøvik, Oslo og Fredrikstad mot hverandre live hver mandag kl 19. Med Havnelageret fester en skikkelig ølkultur i Fredrikstad. Vi tar inn det mest spennende som skjer på den norske mikrobryggerifronten, og på.


Kjøkkenet er åpent til kl 22. Urbant og uformelt i fjordkanten på Kippers. USF Verftet er kulturbyens pulserende hjerte. Her byr Kafé Kippers på gode og rimelige matopplevelser - hele året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.