torsdag 12. september 2019

Små glassflasker med skrukork

Lokk og korker inkludert. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Klassisk melkeflaske 50cl med hvit skrukork inkludert i prisen.

Kan også leveres i lokk med gull eller sølv farge. Dimensjoner: Høyde 205mm, Diameter 68mm,. Føler jeg har lett overalt, men er jo ikke mulig å. Leveres med skrukork i sort farge. Hos oss finner du et bredt utvalg av fine glassflasker med kork og med lokk – både store og små.


Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt små glassflasker med naturkork (ikke skrukork ). Glassflasker kan brukes til mye.

Skal lage bordkort til bryllup med slike flasker og ha sand og en. Bittesmå glassflasker med kork. Til oljeblandinger og annet i små doser. Lar deg oppbevare kaffe.


Plastflaske skrukork - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Norges Billigste Priser?


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Stabelbare matbokser med lokk. Små og praktiske, passer perfekt til lunsjtilbehø.


Octagon, glassflasker med sugerør. Bedrift med behov for 500stk eller mer - Ta kontakt for et godt tilbud! Men du kan også velge sort skrukork i plast som har innebygget helletut. Kapsel sort med dråpeteller til glassflaske. Sort kapsel med dråpeteller som passer til glassflasker med DIN mm åpning.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.

Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Flasken har skrukork og vid åpning. Dagens Barbie-dukker skal heldigvis være en god del tryggere enn de vi lekte med da vi var små.


Ciderflaske 630ml med skrukork kr (eks.mva). De små flaskene med barnejuice fra Nestlé er det mange som bruker. Jeg har brukt små glassflasker kjøpt på matbutikken, disse finner du i babymatavdelingen – fylt med sviskesaft etc. Til lunsjbordet valge jeg å fylle de med. Svak for fine glassflasker ? Derfor er Kårboligen full av flasker i alle tenkelige varianter,- store og små , gamle.


Mine har fått tekst med sjablonger. Det kan også være nyttig å ha noen små klistrelapper til å sette navn og dato på hvert glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.