onsdag 11. september 2019

Jacobs fiskekraft

Fiskekraft gir deilig smak til supper og sauser. Her får du vår oppskrift. Et litt bedre måltid trenger ikke å. Spe med fiskekraft og gi det hele et oppkok.


Men hvor mye skal jeg bruke, når oppskriften sier liter.

Fond på små kartonger, ment. Har du ikke tid eller ro i koppen til å lage din egen fiskekraft kan du gjøre som jeg – kjøpe den ferdig. Oppskrifter for jacobs fiskekraft. Hemmeligheten ligger i råvarene. I en årrekke har vi reist verden rundt og valgt ut produktene som er litt.


Vask fisk og ben, og finn frem det som skal brukes til kraften. Vask og rens fiskebein i kaldt vann. Bruker du fiskehoder bør du fjerne øyne og.

Har ikke testet kyllingkraften fra Stange, da. Testpanelet har bestått av Jan Ivar Nykvist og Joakim Bakken. Det går fint an å bare syde fiskebeina i vann sammen med for eksempel løk, selleristang, hvit pepper og. Ovnsbakte lammeskanker med potetpur. La det surre et par minutter til og tilsett deretter kokosmelk og fiskekraft.


Jacobs de som kommer best ut. Surr løken blank i smør på lav varme. Trenings- og kostholdsdagbok. Viser alle næringsstoffer. Sjekk næringsinnhold i egne oppskrifter.


Kunnskap er veien til et bedre kosthold! I går skulle vi ha gjester og lage fiskesuppe, og siden tiden var litt knapp var planen å kjøpe ferdig fiskekraft. God og mild smak av både fisk og grønnsaker. Dette smaker ekte, og lite salt gjør at du kan koke den inn om du vil ha den kraftigere.


Det er en supergod følelse, siden å lage fiskekraft , har stått på to-do-listen min lenge. Fiskesupper laget fra bunnen smaker aldeles nydelig,. Hva er vel bedre enn å lage fiskesuppe av hjemmelaget fiskekraft og selvfisket sei.

Timian (jeg brukte fersk, men tørket går fint) Reker. Vi lager masse herlig mat med god drikke til. Skjær fiskefiletene i passe stykker, strø over havsalt. Stek kapersen i litt olivenolje.


Smaker av ren fiskekraft og egner seg godt i mange retter slik som fiskesuppe, sandefjordsmør og annen fiskesaus. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte. SLIK LAGER DE KRAFTEN: DAG 1: Kjøtt og rotgrønnsaker brunes i ovn til de har fatt en fin karamellisert farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.