onsdag 18. september 2019

Høyttalerstativ gulv

Gulv i alle fasonger og størrelser. Høytalerstativ fra Danmusikk. Stort utvalg og alltid gode priser!


Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din.

Scandinavian Technology er importør og leverandør av lydprodukter for bolig og næringsbygg i Norge. Vi prosjekterer også komplette AV-løsninger. Kraftig oppbygging i sort.


Hama høyttalerstativ stk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Vi tilbyr en rekke kraftig PA høyttalerstativ og polakkene for bruk med live PA høyttalere. Finne rimelige med vår egen Gear4music høyttalerstativ med bærer Bag.


Salg av høyttalerstativer.

Topp-kvalitet til unike, rimelige priser. Online salg, enkelt, trygt og raskt. Få på plass lydanlegget med et stativ for både små og store høyttalere! Sjekk alltid med NetOnNet først.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Bredt utvalg innen Hi-Fi og hjemmekino i alle prisklasser. For oss er lyd og bildekvalitet det viktigste. The Apollo ARange Speaker Stands are a simple, triple column de. Sort høyttalerstativ med innebygd fjærsystem som forenkler rigging av høyttalere.


Hei Jeg har et par Linn Majik 109. Godkjent vektkapasitet er Kg. Spikes som isolerer stativet fra gulvet er inkludert.


SL serien er ett meget stabilt og solid høyttalerstativ i klassisk design og kan leveres i nesten alle høyder. Små skiver som legges mellom spikes og gulv. Elegant høyttalerstativ som passer perfekt til kompakte høyttalere.


Musikkbutikk på nett, vi har stort utvalget og stort lager.

Creative høyttaler-stativ , hvor finnes det ? Utnytt på kjøkkenet med våre nyskapende og allsidige alternativer for veggoppbevaring! Vi har blant annet hyller og krydderhyller til fordelaktige priser. Høyttalerstativ selges fra Kr. Høydene starter på kun 20cm og stativene kan brukes.


Elipson Planet L - Stand. Oppdatert modell med kraftige runde rør til ben i stedet for U-profil. Trinnløs høyderegulering. På denne måten får du et optimalt skille mellom høyttaler og gulv.


Er på søk etter noen kraftige høyttalerstativ som er ca. Ser dette er diskutert tidligere, men finner ikke de rette svarene. Sammenlign pris med oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.