fredag 27. september 2019

Huskestativ med rutsjebane

Huskestativ med rutsjebane

Huskestativ for eller flere og med et bredt utvalg av seter. Stort utvalg og mange muligheter. Vi har produktene du er ute etter. Ledende leverandør av alle typer lekeplasser, lekeapparater og lekeplassutstyr! Lekestativet passer for barn fra år.


Huskestativ med rutsjebane

Komplett huskestativ i stabil, kraftig konstruksjon som leveres med to husker. Forankres i bakken med medfølgende fester. Hos MAXBO finner du trygge og morsomme lekestativ til barn med diverse tilbehør.


Rutsjebane kjøpes separat. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele. Morsomt lekestativ som er robust, stabilt og enkelt å montere. Leveres med husker og klatretau. CE-merket til privat bruk.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Se vårt utvalg av utstyr og apparater til lekeplasser, motorikk, lek og idrett! Se det store og fantastiske utvalget av huskestativ fra TOYS R US her. Barnesete, dekksete, UFO sete med mer. Kommer i forskjellige farger, fasonger og antall huskeseter.


Maks belastning kg pr. Plattform med stige på hver side av plattformen. Ellers vil treet med tiden få en fin sølvgrå farge. Rosa rutsjebane som kan festes til lekestativet Joy. Rask levering i Oslo, Akershus og deler av Østfold og Buskerud.


Med Discovery sine temalekeapparater er man garantert uttalllige timer med lek,. I samarbeid med utvalgte fagfolk, tar vi ansvar for hele prosessen – inkludert idéutvikling,. Sikkerhetsareal: x m. De fleste av våre rutsjebaner er produsert i rustfritt stål med vedlikeholdsfrie sider av hpl. Can - Can huskestativ leveres med to enkle husker og en dobbelhuske.


Klatrestige med fem tau. Lag din egen klatrevegg med morsomme farger. Det finnes MANGE forskjellige huskestativ da Bens mamma. Vi så på mange forskjellige.


Huskestativ med rutsjebane

Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Stilig lekestativ med dobbel klatrevegg, klatrenett og rutsjebane. Et motorisk utfordrende lekemiljø som gir barna flere lekemuligheter. Pipe i stue med mulighet for peisovn. Tomten Pent opparbeidet fellesareal med utebelysning, lekeplass med huskestativ ,. Jollyroom Plasto Huske Komplett m Tau, Bl å. Produsert i kraftig rundstokk.


Stativet leveres komplett med husker og taustige. Ledon rutsjebane -sklie Logg inn. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon. Et legehus på stylter hvor jeres børn kan kravle op og rutsje ned.


Huskestativ med rutsjebane

Double Swing m huskestativ. Med fokus på lek og sikkerhet tilbyr SandvikPlay.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.