mandag 5. august 2019

Speil etter mål oslo

Speil bidrar til å øke romfølelsen. Ypperlig for små bad og rom. Vi leverer skreddersydde speil. Alle former og størrelser. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.

Se vårt enorme utvalg nå! Med dette regnestykket kan du selv beregne prisen på ditt speil. Prisen blir beregnet basert på henting i vår butikk på Jessheim, men vi kan også levere mot.


Vi produserer speil i alle forskjellige mål og fasonger. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil over vasken, vi skaffer det meste. Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål , glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe.


Tror du ikke speilet på.

Er et litt sånn funky 3-kantet speil. Noen som har noe erfaring med å få spesiallaget speil på mål ? Tilskåret speil i alle størrelser og fasonger. Trenger du speil til badet? Vi har speil fra 4mm til 8mm med eller uten folie og med polerte kanter. Alt fra ett lite speil på wc til hele speilvegger på treningssentre.


Hjemmebesøk er en stor del av arbeidsdagen vår Vi tar mål og hjelper til med valg. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Oslo for å gjøre det enkelt. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Dekorative speil , speil på mål ,. Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen dager etter vi har mottak og verifisert produktene. Ved forespørsel må det oppgis eksakte mål i mm ( Bredde x Høyde ) Minste beregning er m2. Norges største sortiment av speil for alle stiler.


Right Price TIles har alt innen speil og speilskap på et ste.

Sorter etter : HØG BASIC SPEILSKAP 120. Er du på jakt etter et stilig speil laget etter dine mål ? Da har du havnet på rett plass! Trademax tilbyr et variert utvalg av speil til alle typer. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige. Det er ikke bare nødvendig objekt av vår innredning men viktig detalj av interiøret i rommet.


Finn de beste prisene på nettet. Vi lagerfører speil og speilskap fra. Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser! Hos oss finner du alt fra veggspeil til bordspeil, sminkespeil og mye annet.


Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser. Flott design, store og små. Vi holder til på Lambertseter.


Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.