fredag 2. august 2019

Hyttebad bilder

Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!


Vi gir deg inspirasjonen du trenger for å komme i gang med oppsussing av badet, løsninger som passer like godt på enkle hyttebad med utedo og fullverdige bad med. Du angrer aldri på et hyttebad.

Sommeren er her og de fleste av oss ser fram til lange, late dager i hengekøyen med en god bok. SE MANGE INSPIRERENDE BILDER I SLUTTEN AV SAKEN. Før badet innredes er det viktig å planlegge godt. God søndag kjære følgere!


Her kommer siste innlegg om hyttebad. Koselig at dere deler bilder med oss. Så flott dere har det og så flinke dere er på ting, tang. Hyttebad finnes i ulike størrelser og farger.

Kan stå på servanten som på bilde eller festet på dusjen. Perfekt på hyttebadet og på badrommet hjemmet. Bildet : Områder med varierende klima gir ekstra utfordring til byggeskikk.


HYTTEBAD – EN OPPDATERING. Fliser, gulv : Liten norsk stjerne, Historiske. Nytt hyttebad på 1-2-Så enkelt frisker du opp hyttebadet før påske. Marte Korsbrekke - Klikk.


Bli inspirert av hva andre har gjort! Her er et bilde fra toalettet, som har fått lys tapet med foundvegg med blomster på. Vi har vunnet mange kvalitetstester for alt fra fotobøker, bilder og forstørrelser.


Nydelig gulv… og flotte bilder ! Har helt glemt å ta før bilder av 80-talls badet. Blå marmor baderoms plater og linoleum på gulvet. Det ser utrolig deilig ut. Nå fikk jeg lyst til å ta en tur på hytta kjenner jeg.


Se flere bilder Mer inspirasjon til badet. Er du på utkikk etter flere gode ideer til baderommet,.

Smarte tips til små bad. Baderomsmøbler og baderomsinnredning. Selv på et knøttlite bad kan det skapes spenstig uttrykk ved hjelp av.


Mest av alt er vi fornøyde med det kvadratmeter store allrommet som består av stue, spisekrok og kjøkken. Med stor takhøyde og lys innredning. Ikke så lett å ta bilder av hytta sitt minste rom#128517; Med jenter i hus krevde mannen en ekstra dusj.


Images on instagram about hyttebad. Inspirasjon Vårt lille hyttebad – før og etter. Ser väldans fint ut ditt hyttebad :) ljuvliga bilder , önskar en skön helg, här är de långhelg i Sverige ända till måndag då det är vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.