fredag 2. august 2019

Hay speil hvit

Håndplukket utvalg interiør og design. Rask levering og super service! I would like to subscribe to the newsletter Your personal data will help us when we send out newsletters as you will receive. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis.


Hay speil hvit

Oppvaskbørste til flasker Hvit. Pivot er designet av Lex Pott. Speilet kan roteres 3grader. Selve rammen på speilet er av powercoted stål, og reimen som går rundt er lys grå og av silikon. Kjøp Hay på nett - Bolina.


Ta bordet med deg der du ønsker å nyte. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Norges førende designbutikk. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Hay speil hvit

Pinorama board er et kult speil som er lagd i materialene stål og kork. Rundt speil , Strap, fra HAY. Moderne, enkelt og vakkert speil som passer inn i hvilket som helst hjem. Perfekt til gangen, badet eller soverommet. Viser til (av produkter) InteriørAS.


Et vakkert speil som vi har både i gangen ( hvitt ) og hengende over spisestuen (sølv). Det er stort og nydelig. På baksiden av speilet finnes det en. Sofabord Slit Table XL hvit. Sidebord Slit Table Oblong speil.


Her finner du vårt utvalg av speil med hvit ramme. Lille spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her? Karakteristisk, enkelt og tidsløst design kendetegner spejlet View, som svæver. Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni. La deg inspirere og mellom alle våre speil her.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Her har vi samlet en rekke ulike varianter – både store og små som er praktiske og dekorative.


Hay speil hvit

Hafa Eden rundt speil med en smal hvitlakkert ramme. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tips rett i innboksen. I tillegg får du 20- i rabatt på ditt første kjøp. Gjelder alle varer til ordinær pris.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.