mandag 29. juli 2019

Spraylakkering av kjøkkenfronter

Spraylakkering av kjøkkenfronter. Lakkering, industri lakkering, lakkering av kjøkken , lakkering av møbler, spraylakkere møbler, pusse opp kjøkken, oppising. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter eller dører? Vi fornyer ditt gamle kjøkken og dører til en rimelig pris. Lei av kjøkkeninnredningen?


Spraylakkering av kjøkkenfronter

Prøv spraylakkering , som gir et strøkent resultat. Fargevalget er valgfritt! Omlakkering av gamle kjøkkenfronter , dører og møbler er rimelig og miljøvennlig. Caspersen i Molec anbefaler å forhøre seg om man kjenner noen som har egnet utstyr til spraylakkering og høre om.


Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like. Lakkering av kjøkkenfronter er i dag populært, å kan være et godt, raskt og billig alternativ til å skifte ut hele kjøkkenet. Det hun imidlertid også var klar over er at maling av kjøkkeninnredning er tidkrevende arbeid som krever stor nøyaktighet for å få til et pent resultat.


Huseby kjøkken i oljet eik. Men hvordan bør man gå frem når man skal male kjøkkenfronter ? Det er viktig å vaske vekk alt. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Du kan du få et strøkent resultat som ser ut som nytt kun ved hjelp av spraylakkering. Ved å benytte seg av håndverkerne får du flyttet deler av. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de.


Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Nye kjøkkenfronter kan gi kjøkkenet ditt et helt nytt utseende. Noen av de skjulte hengslene er så slitte at dørene henger.


Profesjonell spraylakkering. I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter , innredninger, møbler,. Kjøkkenfornying trenger ikke være dyrt. Sett bort arbeidet til oss i dag! Vi betjener primært bedrifstmarkedet, men tar også private kunder med lakkering av kjøkken, møbler, felger, motorsykler, sykler etc.


Våre lokaler gjør det mulig å behandle enheter av svært varierende størrelser og omfang. Bilder av noen av våre lakkeringsjobber. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc. Oppussing av gammelt kjøkken er lønnsomt.


Nå kan jeg si at jeg har nytt kjøkken. Fikk ny stein benkeplaten, kjøpte også glassplaten hos de som ble montert over. Ved hjelp av maling kan du enkelt fornye kjøkkenet, uten å bytte ut hele kjøkkeninnredningen.


Spraylakkering av kjøkkenfronter

Med riktig maling, fine fargenyanser og et par nye knotter kan du få. Bruk et fint pussepapir og tørk godt av alt støv etterpå, gjerne med en mikrofiberklut. Vi malte nettopp våre kjøkkenfronter som opprinnelig var i hvit MDF. Vi måler opp og monterer over hele Østlandet.


For å gjøre det enklest mulig for deg som kunde, kommer vi hjem til deg og tar kontrollmål av kjøkkenbenken. Vi retter opp alt av bulker og riper. Vi lakkerer alle typer MC fra nye- til veteran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.