tirsdag 16. juli 2019

Pizza på grillen

Pizza på grillen

Nå er det ingen grunn til å vente med grillingen. Søte smaker gir gode sommerminner. Skap nye med disse oppskriftene. Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag.


Hundrevis av forskjellige restauranter. Har du lyst på knasende god pizza på italiensk vis? Legg den rett og slett på grillen ! Her får du oppskrift og tips fra ekspertene.


I går tok jeg med meg pizzadeig, topping, pizzasteinen og min ivrige lille pizzaassistent – ut på terrassen for å tilberede pizzaen på grillen. Pizza på grillen blir like godt som fra vedfyrt pizzaovn! Pizza er ikke det man forbinder mest med grilling. Og grilling er både sosialt og godt! Hva er vel da bedre enn å dele en pizza fra grillen med sprø skorpe og deilig smeltet ost?


Pizza på grillen

Hobbykokk og pizzaelsker Olav Birkeland gir deg sine beste tips her. Har denne våren selv eksperimentert mye med pizza på grillen. Jeg bruker gassgrill( Weber Genesis S-330) med weber sin pizzastein. Men, man må huske på noen ting. For det første må man ha en pizzastein.


Og den pizzasteinen må man. Lyst på pizza med sprø bunn og nydelig grillsmak? Det er enklere enn du tror. Begynner du å bli lei av den vanlige grillmaten?


Pizza på grillen

Så her kommer en altid sikker vinder. Hvit pizza eller pizza bianca er en pizza som lages med en crème fraîche- eller rømmesaus i stedet for tomatsaus. La gjestene lage hver sin pizza – akkurat slik de liker den. Med piadinabunner lager du sommerpizza på 1-2-3! Med pizzastein, tynn bunn, pizzasaus og ost er du ikke langt unna en ekte italiensk pizzaopplevelse.


Prøv mitt forslag til topping eller lag din egen variant. Ingen fansy utstyr nødvendig, bortsett fra grillen. Ja, det er mulig å grille pizzaen rett på grillen selv om du ikke har en egen grillstein å legge på ! Denne legger jeg bare rett på grillristen, legger på lokket.


Pizza på grillen

Få ting smaker bedre enn en skikkelig saftig pizza med knasende sprø bunn. Steker du den på grillen , får du smaken av sommer på kjøpet. Bjud hem vänner, ta fram grillen och bjud på en pizzafest!


Det är både enkelt och gott att grilla pizza på grillen. Smakerna blir dessutom godare och pizzabotten. Ifølge Grillsjefen er grillen det perfekte stedet å lage pizza. Hjemmelaget pizza på grillen er fantastisk mat!


Grillen blir nesten som en pizzaovn, forklarer han. Oppskrift på hvordan du lager grillet pizza på grillen hjemme. Første gangen jeg skulle steke pizza.


Alt du treng er ein grill , pizzastein og gode ingrediensar! Ha i de andre ingrediensene og elt godt sammen. Dekk deigen med et klede og sett til heving på en lun plass. Bruk gjerne en bakesten som du legger på rillene på grillen , og stek pizzaen på den.


Bakestenen min hadde akkurat gått i. Pizza har vært norske familiers største favoritt i over år. Bortsett fra om sommeren, da får pizzaen hvile og det er grilling for alle pengene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.