tirsdag 11. juni 2019

Gulvvifte

Stort utvalg av vifter for kontor. Utstyr til alle virksomheter! Minivifte, takvifte, bordvifte, tårnvifte og gulvvifte. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.


Matsui gulvvifte M40WPF15E - La denne gulvviften fra Matsui kjøle deg ned på varme sommerdager.

Oscillerende gulvvifte med tre hastigheter og styring rett på viftekroppen. Her finner du panelovner, skotørkere, oljeovner, gulvvifte og vifteovner til lave priser. Kjøp vifte på nett og hent i butikk etter kun timer! Vifte kjøpes billig hos Power!


Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Sammenlign priser på Bladløs vifte, Tårnvifter.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Kan veksle mellom dreibar og fast posisjon. Gulvstativet kan reguleres mellom 1. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Raffinert prinsipp for luftstrøm under skrivebordnivå forhindrer flyvende ark. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Gulvvifte med infrarød fjernkontroll. Søk etter gulvvifte på Kelkoo. Europas største elektrokjede. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Stående gulvvifte med tre trinns hastighetsregulering. Praktisk gulvvifte 4mm.


Motor er beskyttet mot overoppheting. Leveres med meter kabel og plugg. Med sine tre vifteinnstillinger kan man enkelt kjøle seg ne og med den.

Air Cooler Termo Bris Veil. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Det er koselig med peis og vi har alt tilbehøret du trenger. En stilig vedkurv, peissett og vedstabler hører med. Vi har også et godt utvalg for deg som ser etter.


Sommeren byr på varme gleder for de fleste, men noen ganger kan det bli for mye av det gode. De fleste av oss er vant med å oppholde seg i rom rundt 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.