fredag 24. mai 2019

Glasskrukke med skrulokk

Glasskrukke med skrulokk

Lokk og korker inkludert. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Lekker krukke i Madame-serien med hjertedekor. Praktisk glasskrukke med skrulokk , for oppbevaring av tørrvarer, kaffe eller annet.


Glasskrukke med skrulokk , stk. Egnet for oppvaskmaskin. Han kommer med lokk i gull farge, men du kan også velge hvit, sort eller sølv farge. Inklusive skrulokk sort farge.


Dimensjoner: Høyde 104mm,. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Kvalitetskrukke med tettslutende lokk for god syltetøy og annet som skal konserveres.


Lar deg oppbevare kaffe. IKEA - KORKEN, Krukke med lokk, Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy. Gresstrimmer 26cm³ (kW) PoWR LT2.


Lav vekt og START Easy med start- og driftsmodus. Designet glasskrukke med lokk. Lagre tørket frukt, urter og krydder i fine glasskrukker. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Denne plastkrukken har form og design som en glasskrukke fra en 50-talls godteributikk, men til en brøkdel av prisen.


Glasskrukke med skrulokk

Krukke i relieffmønstret glass med skrulokk av messing. Største diameter (midt på) ca cm. Gina glasskrukke med lokk 4- Abonner på vårt nyhetsbrev.


Du kan velge å delbetale din faktura og ta del i fordelene med konto. Norges Billigste Priser? Vi har vaser og krukker i mange ulike størrelser og materiale slik at du kan matche med både størrelsen på.


Glasskrukke med skrulokk

En flott glasskrukke er ikke bare praktisk,. Du finner også glasskrukker fra House Doctor med både pumpe og skrulokk. Leveres i glasskrukke med skrulokk à gram Tips en venn.


Skriv ut forhåndsvisning Do not delete this link Min side. Konserveringsglass skrulokk pk. Poul pava great guys Oppbevaringsboks høy med korklokk cm. På lager 4- Til butikk.


Glasskrukke med skrulokk

Kilner Firkantet glasskrukke bøylelokk l. Vår kundeservice er til for deg og er åpen mandag til fredag kl. Vi hjelper deg gjerne med spørsmål angående ditt kjøp, levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.