fredag 3. mai 2019

Feielist

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. MAXBO har feielist som gir en pen avslutning mellom dørterskel og gulv. Maxbo har alt av listverk. Kjøp på nett eller i butikk.


Feielist

Feielist eik 09x0lakkert 2per lm Kjøp. Utforing furu 21x0ubehandlet 6per lm Kjøp. Innvendig lakkert feielist utført i amerikansk eik. Like profiler kan finnes for både tak-, karm- og gulvlister. Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk.


I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller prøver. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Gå tilbake ved å klikke på logoen.


Feielist

En feielist benyttes til å lage en pen og harmonisk avslutning mellom dørterskel og gulv. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Feilist med en avrundet kant i furu. En klassisk liste-løsning er å bruke en fotlist som passer til veggen, kombinert med en feielist som passer til gulvbelegget.


Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Her ser du hvordan du enkelt monterer en feielist på et bad ved hjelp av monteringslim. Slette eikelister i dette segmentet kalles også for feielist.


Disse listene har en 1graders skjæring på siden som skal vende mot gulv,. Supporttjenesten er åpen alle hverdager 07. Selvklebende tetning med bust.


Enkelt og rent – Velkommen til Sentralstøvsugerbutikken. Vi har nærmere års erfaring med salg og service av sentral-støvsugere. Nettbutikken ble startet i. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvis du har blendet for en dør, må det monteres fotlister der den tidligere åpningen var. Da vil du få en flott avslutning nederst på veggen med fotlister og.


Saint-Gobain er eier av Optimera som inngår i Saint-Gobain Building Distribution. Finnes i flere størrelser og tresorter, også som ferdigmalt hvit. Kontakt oss på E-post: billingstad.


Gjennomført og helhetlig bruk av listverk gir et pent og ryddig inntrykk av interiøret. Vi har listverk i serier med fot-, karm- og taklist, og lister til de fleste. Produsent av listverk og interiørtre.


Feielist

Listverk , utforinger, panel, trespiler. Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielist er i ferdig lakkert utførelse. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.