onsdag 6. februar 2019

Porkka fryseskap

Porkka fryseskap

Ny serie med svært energieffektive kommersielle kjøle- og fryseskap til profesjonelt bruk. Porkka er stolte av å tilby sitt nye utvalg av svært energieffektive. Porkkas nye utvalg av ultra energieffektive, kommersielle kjøle- og fryseskap til bruk i storkjøkken og mattilberedning og oppbevaringsområder. Porkkas energieffektive kjøle- og fryseskap er beregnet for lagring av kjølte og fryste produkter.


Porkka stående skap er laget av høykvalitetsmaterialer som. Klikk på linkene under for å se alle produkter i hver kategori. Vær oppmerksom på at den åpne lenken kan inneholde lenker til underoppdelinger. Porkka medisinkjøleskap er designet for å kunne oppbevare medisiner som krever høypålitlighet av temperaturstabilitet. Skapene er energieffektive og.


Fra Porkka leverer vi kjøledisker, kjøleskap, fryseskap , kjølerom og fryserom. Produktene holder en høy kvalitet. MEDISIN KJØLE- OG FRYSESKAP Medisinkjøleskap med tett dør MC 3MC 180. Pre-fabrikkerte Kjøl-og Fryserom fra Porkka. Huurre Kjøl-og Fryserom.


Spesiallaget Kjøl-og Fryserom, alt etter Deres mål. Porkka fryseskap til sykehus, instituasjoner og laboratorier. Fryseskap for medisiner til sykehus, laboratorier og institusjoner i tre forskjellige størrelser.


Vi har nå kampanje på ALLE varer vi har på lager, både nye og brukte. Benytt sjansen til å gjøre ett kupp. Kampanjen gjelder ikke bestillingsvarer. Grønnsakskjærere Zanussi.


Porkka fryseskap

Porkka jobber ikke kun innenfor HoReCa bransjen, men har også utviklet en egen vitenskapelige og medisinsk serie av kjøle- og fryseskap som er designet og produsert. Evco digital termostat med. Klassisk storkjøkken fryseskap i rustfritt.


Kjøle- og fryseskap Nedkjøling- og nedfrysingsskap Blast Chill - Blast Freeze Under benk skap Redusèr utslipp og få lavere energiforbruk med vårt. Porkka PORKKA KJØLE- OG FRYSESKAP FUTURE Elektronisk justerbar temperatur med utvendig temperaturanvisning. Høy- og lavtemperatur alarm.


Porkka fryseskap

Brukt Type: Porkka KLMål: 45x53x80cm. KJØL- OG FRYS -Kjøleskap - Fryseskap -Kjølebenker med dør og med skuffer -Kjølemonter -Saladetta. Lite fryseskap med glassdør for proffbruk, ScanCool Elcold SD7 55cm bredde,.


I GRAMs store sortiment av frysere finner du også fryseskap og frysebokser som tåler å stå i kalde rom med temperaturer ned til –ºC. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. VI HAR NÅ BESTEMT OSS FOR Å SELGE OVNEN OG HEVINGSSKAPET SOM ER FRA PEPPES OG KAN HEVE INTILL PIZZABUNNER AV GANGEN. Ovnen er CTX dzog er dobbel, det vil si. Alt fra kjøle- og fryseskap til benker og montre.


Vi gratulerer Klatreverket i Drammen med åpning av nytt klatresenter i Tollbugata 115! Gram kjøle- og fryseskap og benker. Hurre Kjøle- og fryserom. Ip industrie Vinskap, vinkjøleskap og vinreoler.


Porkka Isbitmaskiner UNIS bordmonter UNIS kakedisker FRYSESKAP 4Liter. Porkka KD dispenser isbitmaskiner med binge benytter et spraysystem som gir hele, kompakte isbiter. Storkjøkkenpartner AS Vi leverer storkjøkkenutstyr som Rational kombidamper , isbitmaskiner, vaskerimaskiner, kokegryter, vekter, oppvaskmaskiner,juicemaskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.