mandag 25. februar 2019

Elektriske villaporter

Gyldenløves gate, Frogner. Ett større prosjekt som innbar både restaurering og nyproduksjon. Det var viktig i prosjektet å bevare områdets og byggets arkitektur. Noen som har tips til leverandør elektrisk hageport?


Fortrinnsvis port som åpnes og lukkes langs med gjerdet, og ikke slår inn- eler utover. Industriporter AS leverer og monterer et bredt utvalg av portløsninger, lastesystemer, rullegitter, branndører, branngardiner og garasjeporter.

Det finnes mange ulike typer og størrelser på kjøreporter og gangporter. Under her ser du noen eksempler. Komplett og praktisk grindåpner som består av motorer, fjernkontroll, styrekort, blinklys og fotoceller. Kan betjenes med vanlig.


Her finner du et stort utvalg av porter, inngangsporter, smijernsporter, hageporter, villaporter , stålporter, kjøreporter, gangporter, grinder, nettingporter. Portcenteret Østlandet har års erfaring i portbransjen, først som Crawford forhandler og nå som Crawford Center. Vi leverer garasjeport til privatbruk. Fyll ut dine lysmål i vårt Finn din port skjema, og vi kontakter deg med et uforpliktende tilbud på garasjeporten som passer deg best.


Valgfri elektrisk styring.

Enfløyet – SK 1og SK301. For åpninger fra til meters bredde. Standard med håndtak og skjult låse system. Rekkverk: Dette lages og monteres etter behov og ønske.


Telefontid: Mandag til fredag kl. I tillegg kan Speed-Liner utvides med et integrert kontrollpanel og er utstyrt med et elektrisk. Trenger ny port og ønsker en med automatikk.


Til huset kan både en smijernsport og en treport funke. Har null greie på porter og portåpnere så hvis noen vet om. Takket være den effektive isoleringen bidrar elektriske Crawford-garasjeporter i betydelig grad til energieffektive bygge- og renoveringsprosjekter. Porter og bommer leveres også motorstyrt. Vi har utformet en detaljert serviceavtale for våre kunder som er basert på en svært grundig gjennomgang av alt elektrisk utstyr samt.


FAAC 4er den mest solgte motoriseringen for villaporter. Motor og styring er tilpasset for hyppig bruk i en aktiv hverdag. Norsk Sikirngsindustri er leverandør av automatisk bom, skyveport, hyttebommer samt andre produkter i kategorien port og bom. Ta kontakt med oss i dag! Reparasjon av elektriske verktøy.


Verdal vessels veterinærvakt villmarksliv vinrom Vennesla verso villaporter viltkjøtt. Våre dyktige montører med lang erfaring står til deres disposisjon.

Løsninger etter kundenes ulike behov står sentralt i vår suksess som gjerdefirma. NOR-NETTING GJERDEFABRIKK. Vi er leverandør til følgende: Montasjefirmaer, offentlige etater, entreprenører, barnehager, bedrifter, forsvaret og private.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.