onsdag 13. februar 2019

Elektrisk vinsj til båthenger

Båthengere for alle typer båt. Les mer og finn forhandler! Fin din nærmeste forhandler her! Tysse har tilhengeren for deg. Se vårt store utvalg her! Tilhengere til proffesjonel bruk.

Stort utvalg i båthengere. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Elektrisk vinsj til båthenger etc. KAMPANJE PÅ WARN VINSJER TIL BÅTHENGER OG BILHENGER MM. WARN vinsjer er velkjent av trolling fiskere, offroad entusiaster, e-verk, brannvesen, forsvar og politi.


Det har jo vært spørsmål her fra tid til annen om el. Så jeg tenkte å vise hvordan jeg har montert el. Har noen erfaring med vinsj fra Biltema?

Ny vinsj til ebeco båthenger - Båtforumet. Båtoppsett på enkleste måte? Her finner du elektrisk vinsj med motor og manuell håndvinsj som. Her kan du se vårt utvalg av vinsjer. Spesielt egnet som ATV vinsj.


Fangsten blir nok den sammme med en elektrisk. Men fra spøk til alvor, hvor kraftig vinsj trenger man for å dra opp en båt som. Kjøp båthenger i dag og få 4stk jekkestropper og tyverilås innkludert i prisen! Man får en hånd til overs,. Praktisk vinsj med fjernkontroll.


Konstruert for vertikal løfting, lasting og sikring. Passer fint til løfting av byggematerialer, lasting av gods eller til sikring. Disse egenskapene gjør det viktig for dem med en SUV eller båthenger.


V vinsj for bruk på motorkjøretøy, tilhenger, båthenger osv. Bare fantasien begrenser bruken. God vinsj til utrolig pris. Vinsj 2V for båthus, verksted etc.


Total lengde fra oppheng vinsj ned til bryter på tablå er ca 8m.

Brenderup båthenger med elektrisk vinsj til salgs fra FINN. Vinsjen har mulighet for frikobling av. Reduksjonsgear og sperre. Kraftig vinsj med bånd for båthenger etc. Leveres med m bånd og krok.


Har også doble tannhjul som gir vinsjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.