fredag 15. februar 2019

Elektrisk vinsj 230v

Billige vinsjer og tilbehør. Clas Ohlson har det du trenger. Søk etter elektrisk vinsj 230v på den nye KensaQ. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!

Beste Priser Med Handlesmart! Elektrisk vinsj 220V for båtslipp og lignende. Medfølgende fjernkontroll har nødstopp. Praktisk vinsj med fjernkontroll. Konstruert for vertikal løfting, lasting og sikring.


Passer fint til løfting av byggematerialer, lasting av gods eller til sikring. V , 50HZ, 1-fas Vekt kg Styrekabel mtr. Når du kjøper vinsj fra Bretteville kan du også.

Leveres med nødstoppknapp på fjernbetjeningen. Egnet for trekk (ikke løft). Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Her finner du elektrisk vinsj med motor og manuell håndvinsj som. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Sammenlign pris med oss!


Styres ved hjelp av fjernkontroll med kabel. Løftekapasitet: enkeltspenn: 3kg og. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vinsjen leveres med dobbel wire.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. V vinsj for bruk på motorkjøretøy, tilhenger, båthenger osv. Bare fantasien begrenser bruken.


God vinsj til utrolig pris. Både AL-KO, Champion og SUPERWINCH leverer manuelle og elektriske vinsjer til tilhengere, og alle er utrolig slitesterke og holdbare.

Og har en fornuftig pris. Kjøp Elverktøy elektrisk vinsj 230v på Kelkoo. Denne elektriske vinsjen er kompakt i størrelse og har en lett kropp som gjør den perfekt til bruk i mindre mellomrom, som verksteder, varehus eller garasjer.


Service Kit Andersen vinsjer. Sjekk priser på ELEKTRISK VINSJ. Kjøp ELEKTRISK VINSJ billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.