onsdag 9. januar 2019

Lunsj aker brygge

Norske råvarer, stolte mattradisjoner og de gode opplevelsene får du hos oss. Vi har lange tradisjoner på Aker Brygge og tilbyr en fantastisk lunsjmeny. Vår flinke kjøkkensjef serverer rene og ærlige smaker bygget på nordiske råvarer.


Vi serverer fristende franske klassikere som tilberedes med kjærlighet. Nyt en herlig lunsj i vår livlige restaurant - du finner oss på Aker Brygge. Restauranter i nærheten av Aker Brygge på TripAdvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Aker Brygge , Oslo.

Oversikt over restauranter og kafeer på Aker Brygge og Tjuvholmen. Fiskerestauranter og populære uteserveringer. Denne tilsvarer en norsk lunsj , og passer for deg som har litt god tid utover morgenen.


Delicatessen tapas restaurant på Aker Brygge. Med beliggenhet sentralt i Oslo sentrum ved fjorden. Lunsjrestauranter i Oslo og Akershus.


Har du lyst på en bedre lunsj ? Det er mange restauranter som tilbyr lunsj i Oslo og Akershus.

Under finner du oversikt over. Norwegian Property Merket for god design. Himmelsk miniburger, men detaljene skurrer på den ambisiøse fusion-restauranten Hanami. Jarmann Gastropub - stedet for god mat og godt drikke på Aker Brygge.


Simpelthen gode kundeopplevelser! Besøk en av våre restauranter på Aker Brygge , Grünerløkka eller Majorstuen. Reserver på Smaken Av Lofoten, Sørvågen. Bekreftelsen kommer med en gang.


Asia på Aker Brygge flørter både med Latin-Amerika og gjestene. Rorbua Vertshus har vært på Aker brygge i over år. Restaurants near Aker Brygge , Oslo on TripAdvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Aker Brygge in Oslo, Norway. Vi har reist Sørøst-Asia på kryss og tvers og spist rettene fra mange ulike kjøkken. Nå gir vi deg noe av det beste vi fant.


Dette er den beste italienske restauranten i Oslo. I de solrike lokalene ytterst på Aker Brygge finner du flere unike rorestaurant med bar,. Sorgenfri ligger i hjørnelokalet på Bryggetorget, Aker Brygge.


Norges mest maksimalistiske restaurant.

Tammy Sushi er stedet for deg som ønsker. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Les anmeldelser fra tidligere kunder og reservér Asia - Aker Brygge - Konferanselokalene direkte.


Vi har også oversikt over andre lokaler i området. Det går både trikk og buss til Aker Brygge , og Nationaltheatret stasjon ligger kun ti minutter unna til fots. Intime lunsjer og middager eller en minnerik jubileums- eller bryllupsfeiring. Stadig flere i Oslo ønsker hjemkjøring av mat og drikke fra Fresko. Enten det skulle være til selskap og møter (firmaavtale), eller rett og slett til deg selv.


På Tjuvholmen finner du forskjellige serveringssteder, med alt fra haute cuisine til gode burgere og sushi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.