søndag 27. januar 2019

Hovdehytta asker

Hovdehytta - Vestmarkas beste. Asker Turlag er et lokalt turlag under DNT Oslo og Omegn. Hovedmålet for turlaget er å tilrettelegge for et økt tilbud av turer. Ligger høyt og fritt på Furuåskollen med panoramautsikt over Asker , Oslofjorden og Marka.


Her er utrolig flott utsikt over indre deler av.

Et høytrykk i øst holder lavtrykkene litt pÃ¥ avstand. Telemark Skiftende bris, utover ettermiddagen sørvestlig opp i frisk bris på kysten, senere vestlig bris. Bad water quality when we were there, but very cozy cabin with beautiful panorama, and nice living room!


Det er så stille at ørene mine synger en sang. Siste nytt fra Oslo og Akershus. Lokale nyheter og utvalgte aktualiteter fra NRK Østlandssendingen.


Your opinion helps us figure out what kinds of info we should ask properties for. Oppmøte Asker Frivillighetssentral Hasselbakken onsdag kl.

Vi går på turveier og grøntområder i nærheten av Asker sentrum,. Leilighetene har fra to til tretten senger og er godt egnet til familier og grupper. Du har vært inaktiv for lenge.


Etter siste aktivitet på siden har du minutter på å bekrefte og betale en reservasjon. Etter dette frigis reservasjonene slik at. Ved Asker kirke på begge sider av Kirkeveien er det registrert flere store gravhauger fra jernalderen. HISTORIEN OM HOVDEHYTTA. Det var godt med småvilt, storfugl, hare kanskje et og annet rådyr, og kanskje den fineste hyttetomta i hele Asker , da som nå.


Men, det er merket skiløype ut til hytta. Denne er korrekt markert på kartet til Asker Skiklubb. Hun og tre ungdommer har tilbragt natten i en koie med verdens. Den hytta så veldig fin ut! Prøvde å søke den opp på DNT-sidene, men fant ingen som het Holdinghytta.


Likna iallfall på bildene. Sist jeg var ute i Asker var på bursdagen min i fjor, og da var det ikke en sjel å se nesten :p Det blei dog en kort tur,. Trygve og Christian tar turen og.

Sving venstre for å bli på Sti: 0. Solligård yret av heste liv i vårsolen på søndag. Turlagets formål er å skape miljøer for enkelt friluftsliv der barn,. Herfra har du bred og storslagen utsikt fra verandaen over. Very good viev of the Oslofjord. Used by the Hjemmefronten during the 2. Er du usikker på hvor krevende turene er?


De fleste av DNTs fellesturer og aktiviteter er merket med både hvem turen passer for og hvor krevende den er. Asker turlags medlemmer vil bli prioritert. Det blir vasking av hytta og skifte på sengene,.


Her får man utsikt over hele Oslo-gryta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.