onsdag 9. januar 2019

Hardangerbunad pris

Ta kontakt med oss i dag! Du kan kjøpe deler i nettbutikken her! Hardangerbunad herre Kvam, Kampanjetilbud. Finn beste pris på Rubrikk.


Klikk her for å velge størrelse, farge eller for mer info.

Veske med veskelås uten broderi. I tillegg kommer bunadsølv (også det som skal monteres på bunaden), sko, eventuelt ytterplagg og annet. Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur. Det er små variasjoner fra bunad til bunad.


Sydd av lokale spesialister! Gifte kvinner kan bruke sølvbelte. Bunad For Menn er best på pris ,.

I mitt studio på Torpe i Øystese lagar jeg alt av søm og tilbehør til hardangerbunaden. Firmaet eies og driftes av innehaver Maria Fagerbakke Skeie. En flott hardangerbunad med tilbehør som forkle , bunadskjorte. Mål på bunad er : Livvidde: cm. Jeg syr bringeduk, belter og fangbelter og veskepynt til alle bunader.


Søk etter gode priser. Men om man går noen generasjoner tilbake i ti. Herrebunaden frå Ulvik vert sydd i klede. Jakke,bukse og vest uten sølv kr. Pris Rogalandsbunad herre.


FORKLE: Et av kjennetegnene på en hardangerbunad er jo gjerne det hvite forkleet med innfelt broderi i det vi kaller hardangersøm. Bompenger kreves inn hele døgnet alle dager, også søn- og helligdager. Kjøp på nett, bytt i butikk. Hvilken forskuddsavtale bør man velge? Man bør velge avtaletype etter hvor ofte.


Kvammasylja med runde lauv. Takker for flotte bunader og kjempegod service.

Vanskelighetsgrad: Vanskelig. Embla bunader leverer de vakreste damebunadene i Norge, fra Beltestakk på Østlandet til Rogalandsbunad på Vestlandet og Nordlandsbunad i Nord-Norge. Låsen på veska er i sylvplett (kan forgylles).


Topp Kvalitets BUNADSØLV fra SYLVSMIDJA. Vi leverer til nesten alle landets bunader. Lang erfaring fra Gullsmedbransjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.