tirsdag 8. januar 2019

Garderobestang vegg til vegg

Lik pris nett og butikk. Maxbo har et stort utvalg av innredninger. Har et garderobekott som er m fra vegg til vegg og vil ha en garderobestang til å henge jakker på mellom disse. Standard fester produseres som regel med.


For montering av garderobestang mellom to vegger.

Monteringene skrus direkte inn i veggen. En midtfestet garderobestang legges. Uttrekkbar garderobestang. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Bredden kan tilpasses til dine behov.


Klikk holderen fast på stativgavelens glideskinne i ønsket høyde og skru fast veggfestet til veggen. Feste til garderobestang mellom vegger. Holderen klikkes fast på stativgavelens glideskinne i ønsket høyde og veggfestet skrues.

Hei Har en liten nisje i entré der jeg skal sette opp en garderobestang. NORSCAN runde garderobestenger, den klassiske garderoberstangen i pulverlakkert stål. Vi har laget oss en garderobestang med hattehylle i furu og kobber. Den kan tilpasses et hvilket som helst hjørne eller settes opp på en rett vegg.


Holder for garderobestang stativ til vegg. Orden og system i garderoben! Klesstang til garderobeinnredningen. MAXBO har smarte løsninger for oppbevaring som gir orden og oversikt.


Kjøp garderobe på nett eller i butikk. Veggfestet skrus fast i veggen på det stedet man ønsker å feste garderobestangen til vegg. Garderobestangen tres deretter inn i festet, og låses med å stramme. Vår innedning kan leveres med sokkel, bunnplate og hylle øverst i modulen (uten en topphylle som går fra vegg til vegg ). Nedtrekkbar garderobestang. Lekseplass på barnerommet.


Det nærmer seg skolestart for mange små. Vi ønsker en hvit garderobehylle av raster, skal gå fra vegg til vegg i nisje i gang.

En garderobestang for å henge jakker under denne. Så en tilsvarende hylle av. Med denne holderen for garderobestang kan du montere en garderobestang mellom to vegger.


Lag en klesgarderobe på kort tid så å si hvor som helst i huset. Gardrobeskap med slette fronter tilpasset på mål til vegg og tak. Lys eik innredning i garderobe.


Rival oval garderobestang ,. Største bredde fra vegg til vegg. Lysmål skråskjærte dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.