tirsdag 22. januar 2019

Dørmatte jernia

Benytt deg av vårt store utvalg av dørmatter. Dørmatter, matter, gummimatter, tepper, teppefliser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips.


Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. DØRMATTE FINNTURF GRÅ 45X60CM Finnturf dørmatte i polyetylen med UV-beskyttelse. Grove buster som fjerner smuss og søle fra undersiden av sko.


DØRMATTE PATIO ANTRASITT 50X80CM Sort dørmatte i syntetisk stoff med gummiert underside som ligger stødig på underlaget. Til bruk både innendørs og utendørs. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem.


Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Sammenlign pris med oss! Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Hos Kid finner du slitesterke dørmatter med 1 kvalitetsgaranti. Små pinner fjerner skitt fra sko. Velg størrelse og farge. Ta en titt på vårt sortiment av slitesterke dørmatter i høy kvalitet til lave priser!


Dørmatte jernia

Teppeabo - På denne siden finner du vanlige dørmatter og matter som er beregnet til inngangspartier, både til privat bruk og til butikker, skoler og offentlige. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Stort utvalg av dørmatter i herlige fargekombinasjoner og moderne design.


Gratis frakt i nettbutikken. Ting har et stort utvalg av flotte tepper, dørmatter og gulvtepper fra velkjente merker. Trenger du ny dørmatte ? Nå har vi fått inn noen fine til bare kr! Kokos dørmatte 17- Abonner på vårt nyhetsbrev. Kjøpsvilkår og leveringsbetingelser.


Holdes på plass siden undersiden er belagt med gummi. Undersiden er fremstilt. Legg til i handlekurven Utgående. Sjekk våre varehus Lignende. Bestill ditt gulvteppe etter mål.


Kokosmatter dørmatter – dørmatter i kokosfiber. De får derfor en bustet overflate. Inngangsmatter, tørkematter og skrapematter, legg igjen sand og grus utenfor, Witre har entrématter til din arbeidsplass for rask levering, kjøp på Witre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.