mandag 3. desember 2018

De beste appene 2015

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Morten synser litt, men favoritt-apper handler selvsagt om smak og behag! Skrevet av: Morten Tollefsen - 30. Det finnes utallige apper der ute, og det kan være vanskelig å vite hvilke som er bra og hvilke man kommer til å bruke mye.


De store medisinfirmaene og produsenter av medisinskteknisk utstyr er nå klare for å lage apper.

Flørt underveis med en app for mobil dating. For at du ikke skal gå glipp av en interessant partner, har vi testet de beste appene i ditt område! Lifehacker har en oversikt over de beste appene for løping. Huffingtonpost gir deg en oversikt over de beste appene for løping. En app kan være en fantastisk treningspartner.


Grindr sammen med de andre appene. Mistric er enig i at Tinder er best av appene ,.

De beste skole- appene Artikkeltags. De som lykkes best på skolen eller universitetet er de som er godt organisert og klarer å jobbe strukturert,. Vi har sett nærmere på av de mest populære gratisprogrammene og gir deg her en enkel oversikt over noen av de beste. Dataporten gir deg tips om apper som kan brukes til å finne de beste fotomotivene verden rundt.


De beste reiseappene. Vi har lagt vekt på brukervennlighet og funksjoner i appene ,. ViewRanger er programmet med de desidert beste navigasjonsmulighetene. Det er noen apper som du bare må ha på mobilen din. For å laste ned appene fra Android Marked er det bare å laste ned Barcode Scanner og ta bilde av strekkodebildet som ligger. Sandvik, som til vanlig forsker på språk hos barn, mener imidlertid det kan være verdt å investere noen kroner i de beste appene ,. Vi har listet alle applikasjonene som du trenger for å få det meste og beste ut av.


Disse seriene mener Filmpolitiet var de beste på skjermen i. Vinterferien nærmer seg, og vi har funnet frem til de tolv beste ski- appene. Du kan blant annet få din egen skiinstruktør, registrere hvor ferden går, unngå. Sett smarttelefonen din i en pappbrille, så er du i gang med det virtuelle universet.


Det eneste du trenger, er å laste ned de riktige appene.

Det aller beste med strikking er at det. Mange av appene er i tillegg. Mail og kalender- appene har blitt kraftig oppgradert. De nye appene skal både se og føles mer ut som selskapets Office-apper.


Fitbit og Jabra appene er. I denne testen viser vi deg de beste høyttalerene til under 50. For de som klarte å treffe sjømat. Et utmerket valg for deg som gjerne vil ha en smart TV med de viktigste appene ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.