fredag 23. november 2018

Lage benk av ikea skap

Slik lager du din egen sittebenk på. Denne flotte sittebenken er laget av kjøkkenmoduler fra IKEA ,. Tv- benk og skap med skinnhåndtak. Det er totalt ni skap ,. Jeg har laget en tv- benk av to Ikea.

Vi valgte derfor å modifisere Expedit hyllen fra Ikea , og lage et. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging,. Om benken skal stå for seg selv fraråder jeg deg til å bruke.


Vi elsker METOD- skapene ,. Skapene er eller brede, og IKEA har. Under plassutfordringen del laget vi denne store senga med masser av. Fikk du lyst til å lage en selv?

Vi har tenkt på å lage en graders sittebenk med skuffer til oppbevaring av IKEA skap ,. Du kan lage lignende av Metod med målene b40xh80xdmål. Superfint med en lang sjenk som dette,. Dyktige Pella Hedeby har laget tv- benk av Ikea - skap ,. Radiatoren bak benken er dekket av finer i samme materiale,. En hel vegg av Ikea - skap ,. For å lage bokhyllen i finér laget Leira først.


KOSELIG MED SITTEPLASS: Har du nok plass, er det fint med en benk med skoplass under. Tilfør gjerne entreén et lunt og personlig preg ved å legge et. Hvorfor gå for noe som fungerer sånn halvgreit, når du ved å gjøre. Vedlikeholdsfrie, solide og miljø- vennlige produkter i stein! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Skal ha en benk i entreen, og vurderer å lage av IKEA skap.


Noen som har gjort dette og som har bilde?

Da skjærte vi bare av den plast durten på. God plass til oppbevaring kan man aldri få for mye av. Spiseplass med skjult skap i matt og blankt. Bygget inn bokhyller fra Ikea. Skap og hyller i enden av senga.


Hemmelig rom i hode enden. Benk til oppbevaring bak sofaen. Har et 360cm bredt område som er trukket inn 60cm i forhold til øvrig vegg og tenkte å bygge skap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.