tirsdag 20. november 2018

Kryssfiner bjørk

Les mer om kryssfinèr og OSB fra PERI her. Fritzøe Engros leverer et bredt utvalg kryssfinerplater i Norge. Bjerk (eller bjørk ) er en slekt som tilhører løvtrefamilien, og kjennetegnes med god styrke og stivhet.


Bjerk har mindre tydelig struktur og er lysere enn andre. I tillegg er trefargen lysere. Bjørk er også hardere, og i mange lag får platene høy styrke.

Brukes ofte til møbler som ikke skal males. Filmen er mørk brun og filmtykkelsen er 1gr. Kryssfiner belagt med fenolfilm på begge sider. Kantene er forseglet med acrylmaling og WBP.


Platene er enkle å skru og svært behagelige å jobbe med. Egner seg godt til møbler eller overflater som. Thomas Orskaug, rådgiver i Norsk Treteknisk Institutt, liker også trenden med å bruke treplater – som i utgangspunktet anvendes for å stive av. Supporttjenesten er åpen alle hverdager 07.


Se våre kryssfiner plater Trenger du hjelp til byggingen?

Bygge selv eller la andre gjøre jobben? Montér Byggeservice hjelper deg med å velge håndverker når du. Følg oss på sosiale medier og vi gir deg det.


Vi lagerfører plater til de aller fleste. Oljet Combi er en god forskalingskryssfiner med 9-lag finer i platen, og kantforseglet med maling. Platen er bygget opp med bjerk i ytterfiner og en kjerne av. Belagt med fenoliumsfilm. På Salg I Dag Og Selger Raskt, Sikre Plassene Dine Nå Da Prisene Stadig øker.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Filmbelagt bjørk er produsert med bjørk i alle lag. Et fantastisk bord som enkelt kan flyttes for å få plass til noe annet. Med sammenleggbar plate. Rød Eik, ,Valnøtt, Alm, Ceder, Mahogany,Furu, Bjørk Alm, plater i mdf, Bambus og kryssfiner Hvit og Rød Eik Fallende bredder, Tykkelse 2 30.


Platene kan leveres både med og uten brannimpregnering, i forskjellige dimensjoner og tilpasset. Begge typer kan høyttrykksspyles. Logg inn for å se pris og handle. Finer og kryssfiner av bjørk er ansett for å være av meget høy kvalitet.


FINERT KRYSSFINER er ofte kryssfiner av meranti, bjørk eller poppel som har et ytterlag av ønsket tresort.

Vi har mange forskjellige typer kryssfiner. Velg type fra undermenyen. Det er tider når du fester kryssfiner til murstein er en nødvendighet.


For eksempel, kraftig vind fra en orkan eller lignende storm krever ombordstigning opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.