torsdag 29. november 2018

Insektsdreper

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Insektsdreper

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. UV-lyset tiltrekker seg insekter, mens den ytre nettingen beskytter uforsiktige fingre mot støt. Ved kontakt med gitteret får insektet støt og dør. Må ikke utsettes for vann!


Effektiv bærbar insektsdreper som holder et område på ca. Industrial insektsdreper er effektiv på markeder som farmasøytiske produsenter, matproduserende industri, generell industri og storkjøkken. Plages du av flygende insekter som bier, veps.


Klassikeren som virkelig fungerer! Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Elektrisk insektsdreper Henges opp og kobles til der hvor insekter er et problem. Passer til hjemmet, kontoret, kjøkkenet og drivhuset. Miljøvennlig - bruker ultrafiolett lys til å. Insekts dreper for innendørs bruk.


Veps Veps kan være svært plagsomme når man får bol i eller nært hus eller andre oppholdssteder. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk. Det er ulike åpningstider.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Denne insektsdreper benytter UV-A lys for å tiltrekke seg insekter. Med sin innebydge vifte blir insektene dratt inn og drept av et elektriske gitter. Kjøp insektsbeskyttelse her!


Da ønsker vi å komme i kontakt med deg! Vårt lokalet er klart for umiddelbar oppstart med komplett kjøkken! Sommeren er en fin ti men ofte blir den forstyrret av litt for nærgående dyr. Vepser, fluer, muldvarper og mus er blant de dyrene som de fleste ikke vil ha for.


Insektsdreper

Forleng utesesongen i et hyggelig og trivelig miljø. Kun fantasien setter begrensninger for hvordan du vil innrede med gassprodukter. Gasspeiser og gasslykter gjør. Elektronisk insektsdreper som benytter UV-A lys for å tiltrekke insekter.


IPXklasse som beskytter enheten mot vann. Enkel å rengjøre med sitt store avtagbare brett. Kommer i assorterte farger. Fungerer også som nattlampe. Trinol er en danskeiet virksomhet, som driver med produksjon og salg av insekt- og gnagermidler.


Insektsdreper

Vi arbeider dessuten med rådgivning og salg af rengjørings-og. Søk etter insektsdreper iv returnerte 1treff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.