fredag 9. november 2018

Eddik rengjøring

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Det spesielt hyggelige er at eddik.


Eddik rengjøring

Yngve Stenstrøm, professor i. Eddik regnes som et vidundermiddel innen naturlig rengjøring , men det er noen ting man bør holde eddiken langt unna. Ifølge goodhousekeeping. Noen sverger nemlig til vanlig eddik sju prosent, isteden for dyre og kjemiske rengjøringsmidler. Hele huset kan faktisk vaskes med eddik.


At det enkle ofte er det beste er noe vi har hørt om mye. Når det gjelder rengjøring i huset kan det virke som om reklamen vil ha oss til å tro noe. Du vil ikke tro alt litt eddik kan gjøre for deg.


Slutt å kjøpe dyre husholdningsprodukter som stinker i timevis etter. Universelt rengjøringsmiddel. Mikrofiberklut er en super supplering til alle typer rengjøring , også til eddik.


Test alltid på et lite synlig område der du skal bruke eddiken. Rengjøring av komfyr med natron og eddik. Fungerer overraskende bra, men tar ikke de hardeste flekkene. En godt brukt komfyr med fettete ovnsdør må.


Eddik rengjøring

Vaskeklut i mikrofiber til utvendig og innvendig vask av din bil. Eddik er en riktig multikunstner i hjemmet. Mange bruker eddik i rengjøring eller bekjemper ugress med det.


Husk at eddik er en syre og må behandles som alle andre syrer. Bytt ut miljøskadelige og helsefarlige vaskemidler med ingredienser fra matskapet. Håkon Lindahl, som er rådgiver hos Framtiden i våre hender,.


Konsentrert eddik er for eksempel veldig etsende, forklarer Lindahl. Eddik kan brukes til så mangt, og er et naturlig og rimelig produkt. Enten du skal desinfisere, fjerne lukt, fett eller mugg bør du sette eddik på saken. Ha en kopp i toalettet, la det jobbe i en time, og skyll. Det vil rense toalettet og absorbere lukt.


Det selges vanligvis som eller prosent eddik. En del dagligvareforretninger selger også. Kjør én del eddik og to deler vann gjennom kaffetrakteren. Deretter må du kjøre gjennom tre omganger med rent vann.


Når du blander eddik og bakepulver dannes det karbondioksi. La blandingen stå over natten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.