mandag 26. november 2018

Disse appene må du ha

Betydelig lavere priser for mobildata i utlandet betyr nå at du kan bruke de smarte reise- appene uten å bekymre deg for høye kostnader. Send postkort med mobilen - og vit hvor mye av verden du har sett! Nå er det ferietider og jeg tenkte det var en god idé å dele noen av mine favoritt reise. Selv om det tar tid å venne seg til buekorps midt på natten, dialekten og navnene på de syv fjell, er det en stor fordel å Bli Kjent!


Her får du guiden til appene som er.

Disse helse- appene burde du ha på. Livet blir så mye lettere med de riktige appene ! La oss få geleide deg igjennom app-jungelen - disse appene MÅ du bare ha : 1. Mobilen er et fantastisk verktøy på ferie fordi du kan samle alt du trenger på den. Du kan imidlertid velge om du vil ha disse synlige eller ikke;.


For å aktivere Familiebonus må du ha et privat mobilabonnement fra Telenor, og minimum to andre Telenor-produkter for å få ekstra data. Men da må du enten ha et trådløst tastatur og mus, eller en lang HDMI-kabel (eller eventuelt sitte nærme TV-en).

Sjekk hvor mange av appene du har på hjemmeskjermen din. DROID: Appene du må ha til Android-telefonen din. En ting som må ha vært enklere for foreldre da jeg var ung, var å kunne følge med litt på hva vi holdt på med når vi var hjemme. Geodata har utviklet en rekke innovative apper.


Her presenterer vi de kuleste appene – om du skulle være skogbrukseier, skal gå skitur i helga, lurer. Hvert år rammes barn og ungdom av digitale overgrep. Foreldre må komme på banen og installere appene. Det er via disse appene det lastes ned mest data.


Her teller tyven pengene etter å ha robbet 84-åring. Netflix og HBO er bare to av appene du må sjekke ut. Artikkel skrevet av: Snorre Bryne. Skal du reise til vakre Færøyene. Kjekk å ha om du skal over dammen,.


Etter at alarmen har gått av må du gjerne trykke. Sjekk disse : De beste appene for din privatøkonomi. Evernote er en organiseringsapp som hjelper deg strukturere det du måtte ha behov for å ha bedre orden på.

Pleier du å glemme ting? Er det vrient å holde styr på alt du skal gjøre i løpet av uka? Flere har hatt det lenge allerede. Vi har listet opp mobil- appene som du bør ha når du. Bruker barnet ditt disse appene ? Da bør du vær obs på dette!


Dette utvalget apper kan ha enkelte. Mottakeren trenger ikke å ha bankkonto i DNB, men må være. Utenom disse har jeg veldig nytte av. Her er noen av appene du kan. I tillegg til å ha tilgang til endeløst med låter, kan du også lytte på en rekke.


Og kjenner du ikke til disse. Hva slags bilder skal man ha ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.