tirsdag 20. november 2018

Decoupagelakk

Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Her finner du en beskrivelse av de forskjellige decoupagelakk vi har og hvordan du oppnår den beste effekten med disse.

Herdes i ovn 160°C ica min. Tåler mild håndvask etter herding. Timene forsvinner lett når man finner frem lim og servietter til decoupage. Lær teknikken, og se når Anna forsiktig håndterer det fine materialet.


Til både innendørs og utendørsbruk. Decoupagelakk allroun tyntflytende. HOBBYTUNET,- det du trenger til kortlaging, scrapbooking, decoupage, servietter og barnehobby.

Spesialister på decoupage. Ordre over 60- fri frakt. Transparent lim som påføres glass eller andre materialer. Lim deretter på servietter eller andre tynne materialer. Stryk et lag decoupage ovenpå.


Tørker med blank overflate. Til papir, tre, esker, isopor mm. Vannbasert lakk som kan brukes som lim og lakk. Stoffet må være vasket og tørket før bruk.


Brukes som vanlig decoupagelakk , men fikseres ved stryking eller i ovn. Fiksering med strykejern på motivet gjøres. Pensle med decoupagelakk over og under et serviettmotiv. Generell fremgangsmåte for vanlig decoupagelakk. Motivet du ønsker rives eller klippes, dvs at alt som ikke skal være med på motivet må fjernes.


Pensle et tynt lag med decoupagelakk på underlaget før du forsiktig legger på motivet.

Glatt forsiktig med fingrene eller en tørr, myk pensel. Tenk at trepinner fra Biltema kan være så moro å leke med:):) Jeg sager og limer, maler og pusser, dekorerer med decoupage og lakker, og mulighetene er uendelige. Kan brukes på tre, glass, papp mm. Tenkte det var på tide å vise dere teknikken jeg bruker for å overføre bilder.


Den er ganske enkel, og man trenger ikke mye utstyr heller. Norplay AS er også leverandør til alle bedrifter på kontorrekvisita! Jeg har lekt meg litt med printer, fixativ og decoupagelakk på kubbelys. Dette er aller første forsøk, og ikke all verdens kvalitet på bildet da det er tatt med.


Et glass, noen blader, decoupagelakk og pensel = så veldig, veldig sant. Her har vår designer Tonje laget Serviettdecoupage på lerret. Riv ut motivet og bruk decoupagelakk lim og lakk.


Ha limen på lerretet der servietten skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.