onsdag 3. oktober 2018

Farge soverom 2015

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom ? Det blir et trendskifte, ikke i rasende tempo, men i slow-motion, kunngjorde den danske pej-gruppen da de lanserte denne sesongens fargeprognoser. Hotellfølelse på soverommet ! Designet er gjort av Karina L. Dypere farger og ikke minst lilla er mye brukt.

Fargemessig er det lilla gir mest aktivitet i soverommet , studier viser at vi har mer sex i rom som er lilla. Har du funnet fargen din til soverommet ? Her ser du våre mest populære farger på soverommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere. Gult er nemlig en veldig urolig farge og på soverommet bør vi selvsagt gå for farger som roer oss ned.


Sover du dårlig, eller savner du litt romantikk? Da kan det hende du bør se til fargepsykologien. Hvilke farger du velger i hjemmet skal ha mye å si for.


Mr Gustav har blitt byttet ut med en mørkere farge , nemlig BYGE fra Jotun.

Etter litt frem og tilbake så falt valget på denne, og. Enkelte farger er ikke heldige å soverom , som for eksempel grått, som jo har vært en trendfarge,. Fine farger , nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. På de neste sidene har vi plukket. Derfor er blått en god farge på soverommet.


Blått er fargen på våre hverdagsliv. Fra den klare himmelen til klærne i garderoben vår, sier hun. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i. Fargene på veggene hjemme påvirker både trivsel og humør. Hvis du skal male soverommet er det flere farger du bør vurdere, og også farger du helst bør unngå. Lenke til innlegg Del på andre sider.


Jeg har nettopp malt soverommet her i fargen Macchiato. Jeg tenker på å malte soverommet vårt med en mørkere farge. Liker at det er mørkt når jeg skal sove. Nå har vi en tapet som ikke kan. De fineste fasadefargene.


Det er spennende å velge farge på huset sitt. Fargerike - Vi fargelegger Norge!

Fargerike, Norges største fargehandel, kårer hvert år Årets Farge for det norske markedet. Husk at lyset har veldig mye å si for hvordan en farge vil se ut hjemme hos deg). Reflections of Time Sostifikerte blåfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.