torsdag 4. oktober 2018

Egersund fayance mønster

Egersund fayance mønster

Grab top tickets with us now so you can relax and kick your feet up later. Business Insider, 28activities in over 2. Discover the best way to travel! Give unforgettable experiences. Make their next trip incredible. Your Official Ticket Retailer!


Egersund fayance mønster

Get the most from your sightseeing! Feyer første egengraverte mønster fikk navnet Eidsvold- og ble benyttet. Jeg antok det ville bli enkelt å finne navnet på dette kjente møsteret. Så kanskje noen her vet hva det heter ? Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Drikkekar, krus og mugger med nordisk mønster går kjempehøyt,.


Det er ikke uten en viss stolthet matslinder. Hva vi har kjennskap til så. Allerede samme måned begynte arbeidet med å sette opp fabrikken, etter engelsk mønster.


Egersund fayance mønster

Tarald Martin Svanæs som igjen var opphavsmannen til butikken T. Finn beste pris på Rubrikk. En av mine favoritter er disse bollene som finnes i mange mønster og størrelser, men jeg liker best de som er uten dekor. Egersund Fayance En side for alle. Jeg har ofte vært innom en blogg som heter fayance.


Findes i farverne: gul, grøn og rød. Ved fabrikken ble det laget fajanse, hovedsakelig brunt steintøy med mye av den lokale. Fajanse er en gruppe keramikk hvis kjennetegn er en blyglasur som er tilsatt tinnoksid og dermed gjort ugjennomsiktig hvit. Glasuren, som kan farges, dekker en porøs.


Samlingen vokser stadig, og forrige dagen kom Salt hjem med nye. Selges separat eller samlet for pluss evt porto på eget ansvar. Flott utstilling som viser mye av den unike produksjonen til fabrikken. I mer enn 1år forsynte fabrikken i. Alt fra småsletter og mindre daler i et kaotisk mønster til.


Fat og asjetter, bolle, Tomatglasur: 350. Jubileum 5 Kong Haakon: 250. Liste på alt egersund middagsservise Fra Gadyet. Her kan du se mye av det som ble produsert i løpet av 1år.


Egersund fayance mønster

Johan Feyer hadde vært i Newcastle. Han laga fajanse, hovudsakleg brunt steintøy med mykje av den lokale blåleira i, men òg gule. Det dukker stadig opp nye saker og ting, det vaskes og settes ut fortløpende av flinke arbeidere på bakrommet.


Noe av dette som er spennende? Farmors egersunds fayancefabriks vikingskip mønster. Skålene er brukte, men i god stand. Unsubscribe from Thor Hagen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.