mandag 24. september 2018

Lite bad med badekar

Flere modeller med ulik lengde og bredde. Hurricane Spabad er bakteriefritt. Enkelt renhold med såpe og svamp. God massasje i skuldre og nakke. Dype kar med ergonomisk design.

Få mer badeglede og helsegevinst. Les mer inne på nettsiden. Kjøp lite badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Alt du trenger til ditt lille bad.


Se vårt fantastiske utvalg! Book your Leith Visit Online Now. Du trenger ikke store plassen for å få til et luksuriøst og funksjonelt baderom.

La deg ikke lure av et lite ytre. VELG DUSJ I STEDET FOR BADEKAR I små bad er det naturlig at badekaret må vike plassen for dusjveggen,. Tenn stearinlys, demp lyset og senk deg ned i det behagelige, varme vannet. Her inne er det ingen som forstyrrer deg.


Ingen skrikende unger eller sportsidioter. Badekar finnes i utallige former og utførelser. Enten man vil ha et frittstående badekar med rette linjer, eller et buet hjørnekar med bobler,. Vi har badekar med og uten føtter,.


Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Hvilket toalett skal man velge? Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Har du ikke plass til badekar , men fortsatt behov for et sted å bade barna eller dusje hunden? Har du liten plass, men orker ikke tanken på å bo uten badekar , kan et lite sittebadekar være løsningen.


Med en lenged på beskjedne 1cm. Fortvil ikke hvis du har et lite bad. Med kreative løsninger kan du få plass til mer enn du tror!

En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper. Perfekt når du har lite bad. Sittebadekar Ideal fra Bathlife er et badekar i sanitetsakryl med høy. Sju kvadratmeter rommer alt et bad behøver.


Dusj, badekar , dobbel servant, et toalett og et stellebord! Se hvordan man løste dette badeværelsets. Mange av våre badekar er forsterket med.


Gustavsberg tilbyr fleksible løsninger for et hvert ønske og behov. Nyt et bad i ditt eget badekar ! Her kan du se vårt utvalg av badekar ! Det kan være en utfordring å innrede et lite bad. Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i inspirasjonsrommet. Hos MAXBO finner du dusj og dusjløsninger som passer ditt bad.


Når du skal velge dusj og badekar er det viktig å planlegge størrelse, utforming og plassering. Ofte har man lyst på begge deler når man planlegger badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.