tirsdag 17. juli 2018

Skohylle vegg

Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Oppbevaring til lave priser. Tidløst design som passer i. Skohylle GAMBY hyller svart Pr.


Skohylle vegg

Les mer Skoreol UGGERBY hyller hvit Pr. Bærelist i kombinasjon med hengeskinne skaper raskt et fundament for ditt hyllesystem. Det er kun bærelisten som skrues fast til veggen. Hengeskinnene hektes på.


Enkel og praktisk skohylle i metall fra Maze. Hyllen er for å skru til veggen. Sag opp, koble sammen, og skru rett i veggen. Størrelsen er lett å skreddersy og har du mange sko lager du flere i høyden.


Skohylle vegg

Gir deg god oversikt i entreen. Praktisk og tiltalende skohylle. Denne skohyllen gjør at du endelig får system i skokaoset i gangen! Nå slipper du å fortvile over at det er sko overalt,. Platen i bakkant gjør at du unngår at veggen blir skitten av skoene.


Plugger og skruer følger med. Europris har et stort utvalg småmøbler, slik som stoler, sofabenker, kommoder og skohyller - Mye av de mindre møblene med både funksjon og nytte i hjemmet. Robust treplanshylle med god plass til sko, støvler og annet. Sider i ubehandlet tre og hyller i metall.


Kan settes på gulv og skrues på vegg. Leveres med og hyller i høyden, bredde eller 1cm. En lekker skohylle for veggheng. Passer til kvinne-, herre- og barnesko! Festes til veggen med tre.


Enkel å holde ren, og ekstremt slag- og støtsikker. Handle enkelt online hos ellos. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Da er hyller løsningen for deg.


Finn vegghyller med spennende design her. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.


Du finner små hyller til vegg. En god skohylle er uunnværlig for skoelskere. En godt organisert skohylle er stoltheten til enhver skoelsker, som har en skosamling som bare fortsetter å vokse.


Skohylle vegg

Maze Shoe Shelf hvit skohylle 60cm 95-. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.


Kjøp meget praktisk skohylle som rommer opptil hele par sko. Kan monteres ut fra veggen og langsetter veggen. Tynne gummimatter til hyllene kan kjøpes separat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.