tirsdag 10. juli 2018

Medisinkurs test

Ta quizzen og sjekk dine kunnskaper. E-læringskurset gir en grundig innføring i lover og forskrifter, legemiddelformer, legemidler i kroppen, utvalgte sykdomsgrupper og legemidler til disse. Kunnskapsbanken fungerer som en veiviser til kunnskap om tjenester til personer med utviklingshemming. Her finner du artikler, filmer, lenkesamlinger og annet innhold. På utkikk etter medisinkurs innen legemidler og medisinsk behandling?


Finn kurs i legemiddelhåndtering og medisinkurs over hele landet på Kursguiden.

Redaksjonen bak Norsk Elektronisk Legehåndbok (moderverket til NHI) har laget praksisrelaterte, problembaserte kurs i legemiddelhåndtering ( medisinkurs ). Passordet for å komme inn på testen oppgis av kursansvarlig til deltakerne når testen gjennomføres. Der jeg jobber fikk man betalt under kursets varighet (ved å være fysisk tilstede og ta testen der). Regner med at man får betalt nå også selv om opplegget er. Lenke til innlegg Del på andre sider.


E-læring er den enkleste måten å holde seg faglig oppdatert på – fleksibelt, rimelig og effektivt. Kursene fra Norsk Helseinformatikk er godkjent av. Skal du jobbe som assistent i en BPA-ordning, eller har du jobbet som assistent og trenger faglig påfylling?


Da er dette kurset for deg.

Introduksjonsvideo for medisinkurs fra Apotek 1. Apotek kan tilby nettbaserte legemiddelhåndteringskurs for helsefagarbeidere. Se informasjonsvideo om kurset her. Målet med kurset er å gi personer som yter helsehjelp tilstrekkelig og god kompetanse i legemiddelhåndtering. Jeg har vært på medisinkurs. Jeg leste ikke en dritt, gjorde ikke en dritt, og sto med glans på eksamen.


Er ikke så vanskelig vil jeg tro. Problembasert og interaktivt. Gjennom realistiske kasuistikker følger du opp pasienter og har ansvar for legemiddelhåndteringen.


I tillegg til din grunnutdanning som hjelpepleier. Du kan ta testen så mange ganger du vil. Resultatene får du til din angitte e-post etter hvert forsøk. Trenger du gyldig kursbevis etter bestått kurs? Gi eksempler på medikamenter som virker systemisk, og medikamenter.


Du må skille mellom store og små bokstaver. For eksempel test -AH7DDP. Det skal ikke være mellomrom. Dersom det du har fått en kode med i seg etter. I kommunen jeg jobber har vi oppfriskningskurs annet hvert år for sykepleierne, og 3.

Skal straks igjennom medisinkurs , med visstnok. En feil har oppstått Har du tips, eller er det noe i denne quizen du mener er feil eller upassende så send oss gjerne en e-post. Et effektivt verktøy for kompetanse- og kvalitetssikring av legemiddelhåndteringen. Teorikurs på nett, den enkle måten å bestå teorien for bil.


Vi dekker hele pensum for førerkort klasse B med tekst, bilder og film. D-dimer som stand-alone- test ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.