onsdag 18. juli 2018

Koblingsskjema komfyrstøpsel

Har et støpsel som skal kobles til platetoppen. Ledningene som skal kobles til er brun, blå, svart og jord. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Koblingsskjema står ofte i lokket på denne boksen eller på en lapp klistret ved siden av. Skal du montere dette selv så pass på å skru godt til! Det enkleste og gjøre er å montere opp en til komfyrkontakt og monterer komfyrstøpsel på setikovnen. Faste elektriske installasjoner har du ikke lov til å utføre selv, og det er gode grunner til det.


Men på utstyr som ikke er fast koblet til. Nasjonal digital læringsarena. SCANDINAVIAN ELECTRIC AS Komfyrvakt (Kontroller) tas 230V (.oov.N) Maks 32A.


Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk. Er det tilatt å sette på komfyrstøpsel på gummiledninga på komfyren? Trudde kansje det MÅTTE settes på vanlig støpsel? Send meg en PM så skal jeg lage koblingsskjema til deg og gi deg link til hva slags produkter du trenger og hvor du får kjøpt det i Oslo. Det er lett å se på ledningen du har om den er jordet eller ikke.


Er den jordet, så har den tre ledninger, hvis. Hei har diskutert dette tidligere med andre men husker ikke helt begrunnelsen. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Finnes det noe adapter eller noe som gjør at jeg kan bruke den i helt vanlig stikkontakt? Klarer meg ikke lenge uten. Hvordan kan dette ordnes? Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser. Overgang som gjør et 3-faseuttak om til et vanlig 1-faseuttak ved å kun bruke en av fasene.


Måtte dra på Lefdal for å kjøpe komfyrstøpsel utenom. Så tilbake igjen og forsøke å finne ut av koblingene. Nyheter, sport, kultur og debatt fra Hamar, Ringsaker, Stange og Løten. Søkerd på k, etter populæritet. Klassisk massasje konfirmasjon kompetanse kontor kaker kake kort kjøretøy kroner.


Hei, håper det er noen med elektrikerkunnskaper her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.