tirsdag 19. juni 2018

Kodelås

Lave priser på kombinasjonslåser. Bestill på nett hos Clas Ohlson. Oppbevar nøkler i et nøkkelskap. Se vårt store utvalg av nøkkelskap.


Kodelåser fås i mange varianter og kan brukes til de fleste formål. Når man ønsker en kodelås på døren sin må man også tenke på at det trengs en.

Med elektronisk kodelås på ytterdøren trenger du ikke huske nøkler mer. Se hvordan du enkelt installerer kodelås i ytterdøren selv. Søk etter kodelås på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på kodelås fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Denne låsen er lett å programmere og bruke, så hele familien kan være med. JACO KODELÅS SIFRE MESSING. Hengelås i messing med kode som kan innstilles etter eget ønske med sifre.


Dørlås med låsmodul og app kan fjernstyre Yale Doorman elektronisk dørlås. Få pris på kodelås til ytterdør fra Verisure her.

Hvorfor bruke nøkkel til å åpne døren? Låsen monteres enkelt på innsiden av. Monteres på ytterveggen og er perfekt når du ikke har fjernkontrollen med deg. Yale Balcony og Yale Window, kodelås i hele huset.


Enkel i bruk – bare tast sifre! Anerkjent og solid nøkkelboks med kodelås. Utstyrt med et praktisk hengslet lokk. Bredt utvalg innen elektroniske kodelåser.


Norges Billigste Priser? Kompakt kodelås 22CL er funksjonell der flere personer skal ha adgang til låst dør, men der det ikke er hensiktsmessig å dele ut nøkkel eller kort. Hvis du har glemt sikkerhetskoden din, eller hvis du ser en melding om at enheten din er deaktivert, følger du disse trinnene for å fjerne sikkerhetskoden.


Elektronisk boliglås fra sogd. Borettslag har hyppigere utskifting av beboere, og tradisjonelle nøkkelløsninger kan derfor være tungvint. Hus, hage og oppussing: Noen som har erfaringer med kodelås til ytterdør? Med en brikkeløsning er det enklere og. SmartCode GKodelås , fra 2. EasyIn Indendørs kodelås Vejl.


FINGERAFTRYKSLÅSE Klik her for læse mere.

Finn de beste prisene på nettet. Med denne kodelås en på spritflaska får du slutt på at ungen din stjeler vodka og erstatter den med vann, står det på dingz. Interessen for kodelås er svært økende.


Produsenten av denne låsen har. Med nye ID Lock 1kan vi tilby etter vår mening den beste og peneste løsningen. Nøkkelsafe med kodelås. Med denne smarte nøkkelsafen vil du alltid ha tilgang på nøkkelen til hytta di. Kodelås Easy903GEt skyvedeksel utvendig over tastaturet gjør låsen meget elegant på døren.


Easy903Gkan håndtere forskjellige koder med opp til sifre i. Easy Access boliglås er utviklet for å gi deg økt sikkerhet og trygghet. Vi har flere nøkkelskap med elektronisk kodelås. Vil du også ha kodelås ? Nye dører gir nytt hjem.


ID Lock er en smart, elektronisk dørlås for ettermontering. Lås opp med PIN eller RFID-brikke, og bli nøkkelfri! Knytt låsen til smarthuset med Z-Wave. Handle smart - Spar penger.


Få den laveste pris her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.