fredag 29. juni 2018

Kjerringråd rens av oppvaskmaskin

Aldri mer vond lukt med oppvaskmaskinrens fra Plumbo. Mitt favoritt-rengjøringsprodukt, eddik, kan brukes til så mangt. Visste du at det blant annet kan brukes som et miljøvennlig. Gi oppvaskmaskinen en rens.


Hvor ofte man bør rense oppvaskmaskinen vil også være avhengig av bruk.

Vi bruker ikke vår så ofte,. Hvis du til tider vasker ekstremt skittent tøy, eller maskinen vasker dårligere enn normalt, har de godt av en rens. Men du trenger ikke spesielle rensemiddel. Oppvaskmaskinen vasker skitne tallerkener, glass og bestikk flere ganger i uken. Det meste av skitten går ut i avløpet, men ikke alt.


Noe av møkka blir sittende. Har du kalkavleiringer i kaffetrakteren, eller blir glassene hvite i din oppvaskmaskin ?

Da trenger du avkalking. Avkalking kan gjøres med et enkelt hjelpemiddel som. For at oppvaskmaskinen skal yte. Hvis lukten av gårsdagens kokt kål eller fiskelapskaus henger i på kjøkkenet lenger enn. Rens luften på kjøkkenet.


Jeg har nemlig gjort det samme med oppvaskmaskinen , med godt resultat. Verdi av bakepulver brukt:. Jeg har brukt Finish rens og renset alle filtre og sett gjennom alt,. Rengjøring av stekeovnen. Skitne rister bløtlegges i oppvaskvann eller vaskes i oppvaskmaskinen.


Det er slett ikke alle kjerringråd du bør følge,. EDDIK FJERNER LUKTEN: Lukter det av oppvaskmaskinen selv om det ikke ligger matrester i bunnen? Endelig en rynkekrem som virker. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.


Fjerning av matrester på oppvasken er det. Og i senere tid er den kun brukt til kaffe fordi kaffebelegget inni termosen gjør at det lukter kaffe av.

En kjøkkenviften som er full av fett kan bidra til en raskere. Deretter kan du vaske filteret i oppvaskmaskinen. Inne i denne låsen vil det som oftest være fullt av skitt, hår og fett. Bruk hansker og rens låsen nøye før du. Vasker oppvaskmaskinen din dårligere og dårligere?


Alv Anders fra Euronics Vennesla gir gode råd og tips. Kaffetrakteren bør vaskes hver uke eller hver 14. Bruker du den sjelden, for eksempel kun i helgene, trenger du ikke rense.


Kjerringråd fra Radioresepsjonen på P3. Vask innsiden av kjøleskapet med en 50. Fjern såperester og vonde lukter i oppvaskmaskinen ved å kjøre en tom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.