tirsdag 5. juni 2018

Håndkletørker smedbo

Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Stig ut av dusjen og hyll deg inn i et varmt og deilig håndkle. Norges Billigste Priser? Med en håndkletørker på baderommet får du en herlig hotellfølelse hjemme.


DRY Gjør livet på badet ditt enda mer behagelig!

Håndkletørker i polert rustfritt stål. Baderomstilbehør Baderommet skal være et vakkert og avslappende sted – selv med litt liv og røre i morgentimene. Et velordnet baderom gjør livet fredeligere og. Dry-Monteringssett for skjult anlegg til DRY håndkletørker. Monteres enklest direkte på en rund mm kontakt.


Er i forkrommet rustfritt stål og med års. Forbehold om feil i tekst, priser og bilder. Fraktkostnader kan tilkomme.

Vi kan montere alle produkter som du kjøper hos oss. For ”Ferdig montert”-pris, ta kontakt en bademiljøbutikk eller huk av for informasjon om pris på Ferdig. Smedbo er produsent av baderomstilbehør med hovedkontor i Helsingborg i Sverige. Sortimentet består av knagger, håndklestenger, såpedispensere, såpeskåler. Alltid gode priser på Smedbo fra Bygghjemme.


Eloppvarmet håndkletørker med på-og avstengningsbryter. Tilkobling med stikkontakt (medfølger), alternativt med skjult tilslutning. El-oppvarmet håndkletørker med på- og avstengningsbryter. For skjult tilslutning kjøpes FK7i tillegg. Forkrommet rustfritt stål og med års.


Bredt utvalg, gode priser og rask levering! Kjempeutvalg i lekkert design. Legg til litt luksus i hverdagen, svøp deg inn i et perfekt temperert håndkle etter hver dusj. En håndkletørker gir en herlig følelse og blir et nytt spennende.


DRY monteringssett til skjult el-tilkobling ARTFK7Smedbo. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Multikrok i forkrommet rustfritt stål.

Passer til DRY håndkletørker FK700-FK702. Inkludert plastrør til beskyttelse. Gjør livet på badet ditt enda mer behagelig med en elektrisk oppvarmet håndkletørker med på- og avstegningsbryter og en kjerne av høykvalitet rustfritt stål.


Beste Priser Med Handlesmart! Høy og smal håndkletørker med kroker fra Smedbo. Vi har elektriske håndkletørkere fra INR, Pax og Smedbo på lager.


De kommer i ulike utførelser som ribbevegg, svingbare armer eller plassbesparede loddrette. FK 700: DRY eloppvarmet håndkletørker i polert rustfritt stål. Se det store online utvalget av produkter fra SMEDBO , kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren.


Med på- og avstengningsbryter. Smedbos håndkletørker er i polert rustfritt stål og med års funksjonsgaranti. FARGE: FORKROMMET MODELL: ELEKTRISK PRODUSENT: SMEDBO MERKE: DRY Hopp til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.