torsdag 28. juni 2018

Boligmesse 2016 gratisbilletter

Boligmesse i Trondheim Spektrum. Perfekt for deg som skal pusse opp, bygge nytt eller vil ha inspirasjon til å. Går du med garasjeplaner? Les mer for informasjon og gratis billetter.


Huset i Svingen tar med seg deler av butikken til Bergen og ønsker besøk av.

Salgsmesse - Finn oversikt over messer, boligmesser, varemesse på lillestrøm, exporama tysklan frankfurt, oslo og hellerudsletta. Vi skal på årets boligmesse i Vikingeskipet Hamar helgen 20. I den anledning har vi en del gratis billetter som vil vil dele ut.


Vi stiller med stand på Norges største boligmesse : Gjør din bolig bedre 2. For gratisbilletter til boligmessen. Vi gjentar suksessposten fra i fjor. Som en familie som ELSKER parker er det nyttig å få med seg tips om.

Over utstillere tilbyr deg eksperthjelp, nyheter og. Vi er både stolte og glade over at trendekspert Gudy Herder har takket ja til å komme til Interiør- og boligmessen i oktober som årets. For første gang satser Hyttemessen utenfor Oslo-regionen. Vi er kjempespente, sier de to messesjefene Tore Bjørnstad o. Blomster og planter, gartneriutsalg fra inn- og utlan fagfolk innenfor hagedesign, hagemøbler og massevis av hageutstyr er noe av hva man kan finne her. Gratisbillett til boligmesse i Kristiansund.


Last ned gratis billett her. Profesjonell Takfornying as og Profesjonell Service as stiller på Norges største boligmesse. Har du lyst å besøke oss på boligmesse i Sotra Arena, 16. Ta kontakt, så sender vi deg link med gratisbilletter. VG Familieklubben gir bort gratisbilletter til filmvisninger av filmen Gordon og Paddy - nøttemysteriet i skogen i Bergen, Oslo og Stavanger 11.


TRYKK HER FOR FÅ GRATISBILLETTER ! Nå er det klart for høstens store inspirasjonsmesse, og vi gleder oss til å ta dere imot i Telenor. Da er vi klar for årets boligmesse. Kom innom for en boligprat og gode tilbud!

Messens slagord er Gjør din bolig bedre og det er akkurat. Vi har fått laget en superfresh video fra boligmessen i mars! Klikk her for gratisbilletter.


Messer har funnet sted i ulike former i lang tid. Bli med på Get together mingletreff fredag etter messeslutt fra – 20. Her samles bransjen og pressen til hyggelig mingling med salg av lett snacks og drikke. Vi har redesignet våre nettsider og skriver nytt innhold.


Mer informasjon kommer her snart. Besøk våre boligmesse utland Velkommen innom for presentasjon av eiendommer og prosjekter på Costa Blanca og Costa del Sol,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.